Zelfvertrouwen over je eetgedrag

070 - Zelfvertrouwen over je eetgedrag

Jul 20, 2023

Als het goed is, begrijp je inmiddels dat een relaxte relatie met eten eigenlijk helemaal niets te maken heeft met eten. Een relaxte relatie met eten heeft alles te maken met de relatie die je hebt met jezelf. En die fijne relatie met jezelf begint met een gezonde portie zelfvertrouwen. En dat zelfvertrouwen creëer je weer door te leren hoe je jouw oerbrein kunt managen. Want je oerbrein bepaalt al jouw onbewuste gedrag.

De meeste vrouwen zijn hun zelfvertrouwen rondom hun eetgedrag helemaal kwijt.

We durven bijvoorbeeld geen snoep in huis te halen uit angst dat we het dan allemaal in een keer opeten. Of we zeggen maar niet meer dat we met een volgend dieet zijn begonnen (want dan is het niet zo'n afgang als het niet lukt).

De grootste valkuil in het verhaal is dat we denken dat we eerst iets moeten doen of moeten bereiken of moeten hebben voordat we zelfvertrouwen kunnen krijgen. Maar het tegendeel is waar. Je hebt juist zelfvertrouwen nodig om aan iets te beginnen zodat je iets kunt bereiken. Het werkt dus iets anders.

In deze podcast ga ik je uitleggen hoe het werkt met zelfvertrouwen en wat je kunt doen om jouw zelfvertrouwen te vergroten.

Veel luisterplezier

 

 

Wil jij ook gaan eten op de VROUWELIJKE manier?


Doe dan mee aan...

De Vrouwelijke Weg!


Mijn gratis training waarin ik je leer hoe je jezelf weer kunt gaan voeden in lijn met je VROUWELIJKE behoeften en je diepste VROUWELIJKE eetinstincten.

HIER VIND JE ALLE INFORMATIE

DE NIEUWSTE PODCAST AFLEVERINGEN...

131 - Wat bepaalt ons eetgedrag? - mijn visie voor vrouwen 40+

May 10, 2024

130 - Highlights PC 76-80

May 03, 2024