RetourbeleidĀ Carola van Bemmelen

Wij van Carola van Bemmelen - Eetgedrag coaching voor vrouwen, gunnen jou niets liever dan een relaxte relatie met eten.

Daarom streven we ernaar dat alle informatie op de website, evenals al onze producten en diensten, jou maximaal helpen om je weer de gaan voeden op de VROUWELIJKE manier. Zodat je eindelijk kunt stoppen met diƫten en rust krijgt in jouw relatie met eten.

Ondanks alle zorg en aandacht die wij besteden aan onze producten en diensten, kunnen we je helaas niet de garantie geven dat je door middel van de door ons verstrekte informatie en adviezen daadwerkelijk het eetgeluk vindt dat je zoekt. Uiteindelijk ben jij zelf daarin de bepalende factor.

Echter, als je vindt dat wij bij Carola van Bemmelen onze beloften niet zijn nagekomen ten aanzien van de kwaliteit van te leveren producten of diensten, laat het ons dan weten. Stuur ons in dat geval een mail waarin je uit waarom je vindt dat wij onze beloften niet zijn nagekomen. Dit kan via het contactformulier. Zodra wij jouw mail hebben ontvangen gaan we samen op zoek naar een goede oplossing.


Herroepingsrecht

Als consument heb je het recht om de koopovereenkomst, zonder opgaaf van redenen, binnen 14 dagen te herroepen. Oftewel: je hebt het recht om binnen 14 dagen de aankoop te annuleren.

Deze herroepingsperiode begint vanaf de dag dat de bestelling is bezorgd.

Op dit herroepingsrecht geldt een aantal uitzonderingen waarin het niet mogelijk is om je aankoop te annuleren:

  • Wanneer je een product speciaal voor jou hebt laten maken of hebt laten personificeren (bijvoorbeeld een mok met jouw naam erop)
  • Wanneer het gaat om producten die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van gezondheidsbescherming of hygiĆ«ne en waarvan de verzegeling na de levering is verbroken
  • Wanneer het gaat om producten die met uitdrukkelijke instemming van jou als consument zijn begonnen voordat de bedenktijd van 14 dagen is verstreken
  • Wanneer het gaat om digitale producten of digitale inhoud die niet op een materiĆ«le drager is geleverd (zoals een checklist, E-book, online training et cetera). Voor zover de nakoming is begonnen met uitdrukkelijke voorafgaande toestemming van jou als consument en jij hebt verklaard daarmee afstand te doen van het recht op ontbinding.

Dit betekent dat wanneer je deelneemt aan Ć©Ć©n van de online cursussen en/ of online trainingen van Carola van Bemmelen dat hierop het herroepingsrecht niet van toepassing is. Je kunt dus jouw aankoop niet meer annuleren binnen 14 dagen na aanschaf. Na betaling is jouw bestelling definitief.

In het online aankoopproces zal Carola van Bemmelen je duidelijk attenderen op uitsluiting van het herroepingsrecht.