Over Carola

Waarom je hier leert om door middel van de Eetgeluk Methode™ jouw relatie met eten en met jezelf een flinke boost te geven! 

Zonder calorieën, recepten of lijstjes...
DOWNLOAD MIJN GRATIS BREINHACKS

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen... 

Je hebt geen eetprobleem 

Er is iets anders aan de hand...

 
Jouw 'gedoe' met eten wordt volledig veroorzaakt doordat je ergens in je drukke leven de verbinding met jezelf bent kwijtgeraakt. 

Daardoor heeft je oerbrein de leiding overgenomen en ga je eten op al die lastige momenten. Maar uiteindelijk maak je het daarmee alleen maar erger...

De enige weg naar een Relaxte Relatie met eten is daarom dat je de verbinding met jezelf weer gaat herstellen. Dát, plus leren hoe je je oerbrein kunt managen, is de beste manier om weer zelf de baas te worden - en te blijven - over je eetgedrag. 

 

Carola van Bemmelen
DOWNLOAD MIJN GRATIS BREINHACKS

Ank

Ik vind het geweldig wat je aanbiedt. De Eetgeluk Universiteit heeft me geholpen om een heel andere leefstijl te creeren. En... een fijne bijkomstigheid is dat ik inmiddels 13 kilo ben afgevallen!

Annelies

De Eetgeluk Universiteit heeft me zoveel mooie dingen gebracht. Ik ben echt los van de dieetsfeer en voel me zoveel beter in mijn vel. Ik ben echt heel blij dat ik jou ben tegengekomen op Insta!

Marianne

Dank voor alle inzichten die je me hebt gegeven in de Eetgeluk Universiteit. Eindelijk heb ik mijn suikerverslaving onder controle en voel ik me een Gelukkige Eter. Ik ben je eeuwig dankbaar!

Download mijn gratis breinhacks
Carola van Bemmelen

 

Mijn reis naar 100% Eetgeluk

Ik was een gezonde Hollandse meid


Als kind al was ik een enorme snoepkont. Ik had een droppot op mijn kamer die ik iedere week vulde. En als ik de kans kreeg at ik de hele koektrommel leeg en gingen alle mini's uit de voorraadkast op.  

Toen ik op mezelf ging wonen liep het enorm uit de hand. Ik had veel stress en ik voelde me ontzettend alleen. Daardoor had ik steeds vaker zin in 'iets lekkers' en werd eten mijn go-to in alle lastige situaties. Wat ik ook probeerde, het was sterker dan mezelf. 

Download mijn gratis breinhacks

 

Ik voelde me schuldig over wat ik at

Ik had een verborgen eetprobleem

 

Je zag het misschien niet aan de buitenkant, maar in mijn hoofd was ik de hele dag bezig met eten.

Bij verjaardagen nam ik graag een tweede stuk taart. Snoep was niet veilig als ik in de buurt was. Ik had werkelijk ALTIJD honger. En ik voelde me constant schuldig over wat ik at. 

Alles veranderde op het moment dat ik ontdekte dat mijn 'eeuwige honger' kwam doordat ik een bloedsuikerprobleem had. Ik dook er helemaal in en schreef 7 boeken over een suikervrije leefstijl. 

Helaas was al deze kennis niet genoeg om mijn eetgedrag onder controle te krijgen...

Dus ik zocht verder.

Carola van Bemmelen
Download mijn gratis breinhacks

Anneloes

Ik heb zo enorm veel gehad aan de Eetgeluk Universiteit. Ik ben zo ongelofelijk dankbaar dat ik de regie weer in eigen hand kan nemen! Dit had ik een jaar geleden niet kunnen bedenken.

Els

Wat heb ik ontzettend veel geleerd van jou! Het voorbije jaar bij de Eetgeluk Universiteit heeft mijn hoogste verwachtingen overtroffen. Ik voel heel duidelijk dat ik hiermee verder kan.

Jolanda

Ik wil je een vet compliment geven. Ben zo blij met de Eetgeluk Universiteit. Mijn traject voor mijn eetstoornis is niet meer nodig dankzij deze membership. Dankjewel!!!

Download mijn gratis breinhacks
Carola van Bemmelen

 

Ik ontdekte de missing link

Het oerbrein

 

Jouw oerbrein stuurt je diepste eet-instincten. Het bepaalt wat je eet, wanneer je eet en hoeveel je eet. Het wil maar één ding: dat je je goed voelt. En als dat niet het geval is, laat het je verlangen naar 'iets lekkers'...

Ik ontdekte dat het oerbrein de leiding over je eetgedrag overneemt wanneer je niet in verbinding bent met jezelf. Daarom herstelde ik stapje voor stapje de verbinding met mezelf. En ging ik steeds meer leven vanuit Me First. 

Het onmogelijke gebeurde... mijn behoefte aan suiker en eten nam af! Ik kon ineens stoppen met eten als ik vol zat. En ik vond het steeds makkelijker om gezonde keuzes te maken. 

Download mijn gratis breinhacks

 

Eten was geen thema meer

Ik was vrij!

 

Ik was niet meer bang voor feestjes, vakanties of andere onverwachte gebeurtenissen. Nee-zeggen was steeds minder een probleem. En ook het aangeven van mijn grenzen werd steeds makkelijker.

In de Eetgeluk Universiteit (mijn premium membership programma) leer ik je door middel van de door mij ontwikkelde Eetgeluk Methode™ in vier stappen hoe ik dit heb gedaan.

Het resultaat? Je krijgt eindelijk RUST in je hoofd als het gaat over eten. Jouw innerlijke vreetstemmetje kan met pensioen... en misschien wel het mooiste van alles: je hebt niet meer constant de behoefte aan 'iets lekkers'!

Doe je mee?
Carola van Bemmelen
Download mijn gratis breinhacks

Melanie

Wauw! Wat een eyeopener is de Eetgeluk Universiteit. Ik ben nog maar net begonnen en je helpt me al zo op weg. Ik zie de mogelijkheden en ik durf weer te dromen!

Miriam

Ik heb zo ontzettend veel geleerd bij jou en ik kan het allemaal toepassen. Je spreekt uit ervaring. Ook jij hebt een periode geworsteld met je lichaam en dat maakt je menselijk!

Liesbeth

Mijn dank aan jou is zo groot. Ik heb een enorme ontwikkeling doorgemaakt het afgelopen jaar. Ik kan het nu op eigen kracht en daar heb ik ook heel veel zin in. Ik heb helemaal een YES gevoel!

Download mijn gratis breinhacks

Connecten met Carola