Over Carola

Waarom je hier leert om voorgoed te stoppen met diëten en jezelf weer te gaan voeden op de ...

Vrouwelijke manier 
ZO WERKT HET
Hej!

Mijn naam is...

CAROLA VAN BEMMELEN

Ik ben Eetgedrag Coach voor Vrouwen 40+, Bestseller Auteur, Host van de succesvolle Eetgeluk Podcast en oprichter van de Eetgeluk Universiteit. En... ik woon in het prachtige Zweden! Samen met mijn man Danny en zoon Yoshua.

Ruim 25 jaar heb ik heel veel informatie gedeeld over voeding en een suikervrije leefstijl. Ik heb daarmee heel veel mensen kunnen helpen, maar het was niet genoeg voor blijvende veranderingen.

En, eerlijk is eerlijk. Ik hield het zelf ook niet vol. Dat frustreerde me. Mateloos! Daarom ging ik op zoek naar een manier om dit voor eens en voor altijd op te lossen.

Carola van Bemmelen
ZO WERKT HET

Ank

Ik vind het geweldig wat je aanbiedt. De Eetgeluk Universiteit heeft me geholpen om een heel andere leefstijl te creeren. En... een fijne bijkomstigheid is dat ik inmiddels 13 kilo ben afgevallen!

Annelies

De Eetgeluk Universiteit heeft me zoveel mooie dingen gebracht. Ik ben echt los van de dieetsfeer en voel me zoveel beter in mijn vel. Ik ben echt heel blij dat ik jou ben tegengekomen op Insta!

Marianne

Dank voor alle inzichten die je me hebt gegeven in de Eetgeluk Universiteit. Eindelijk heb ik mijn suikerverslaving onder controle en voel ik me een Gelukkige Eter. Ik ben je eeuwig dankbaar!

ZO WERKT HET
Carola van Bemmelen

DIT IS WAT IK HEB ONTDEKT:

Het eetgedrag van vrouwen werkt op een wezenlijk andere manier dan dat van mannen.

Toch proberen we het al decennia lang op te lossen op een mannelijke manier. Namelijk door de strijd aan te gaan met onszelf.

Ieder jaar vechten we ons dapper door minimaal twee of drie nieuwe diëten. En sporten we onszelf een ongeluk. Maar in plaats van dat we er slanker en gelukkiger van worden, bereiken we exact het tegenovergestelde.

Omdat de mannelijke benadering van eetgedrag haaks staat op wat vrouwen nodig hebben.

ZO WERKT HET

DE EETGELUK UNIVERSITEIT

Dit inzicht is de start geweest van de ontwikkeling van de Eetgeluk Universiteit. Mijn premium membership-programma voor vrouwen 40+.

Waarin ik je leer hoe je jezelf kunt gaan voeden in lijn met je VROUWELIJKE behoeften en je diepste VROUWELIJKE (eet)instincten.

Geloof me: dat is echt wel iets anders dan alles wat je tot nu toe hebt geleerd over voeding en gezondheid (!).

Lees dus vooral even verder…

Carola van Bemmelen
ZO WERKT HET

Anneloes

Ik heb zo enorm veel gehad aan de Eetgeluk Universiteit. Ik ben zo ongelofelijk dankbaar dat ik de regie weer in eigen hand kan nemen! Dit had ik een jaar geleden niet kunnen bedenken.

Els

Wat heb ik ontzettend veel geleerd van jou! Het voorbije jaar bij de Eetgeluk Universiteit heeft mijn hoogste verwachtingen overtroffen. Ik voel heel duidelijk dat ik hiermee verder kan.

Jolanda

Ik wil je een vet compliment geven. Ben zo blij met de Eetgeluk Universiteit. Mijn traject voor mijn eetstoornis is niet meer nodig dankzij deze membership. Dankjewel!!!

ZO WERKT HET
Carola van Bemmelen

JE BENT NIET VERSLAAFD AAN ETEN

Jouw constante focus op eten wordt veroorzaakt doordat je als vrouw chronisch bent ondervoed. Op zo ongeveer ALLE gebieden van je leven.

Waarschijnlijk is jouw leven op dit moment een serieuze aaneenschakeling van verplichtingen en zorg voor alles en iedereen.

Behalve voor jezelf...

Toch?
ZO WERKT HET

JE BENT EMOTIONEEL ONDERVOED

Door alle drukte en afleiding om je heen, ben je de verbinding met jezelf kwijtgeraakt. Waardoor je niet meer kunt voelen wat je werkelijk nodig hebt.

Dát is de reden waarom je constant loopt te eten. Dát is de werkelijke oorzaak van jouw ‘eetprobleem’.

En omdat we in een mannelijke maatschappij leven, heb je jouw gebrek aan innerlijke voeding waarschijnlijk benaderd op een mannelijke manier.

Namelijk door het te zien als een (eet)probleem dat opgelost moet worden. Dat je ‘onder controle’ moet zien te krijgen. Met een streng dieet, keihard sporten of therapie.

Carola van Bemmelen
ZO WERKT HET

Melanie

Wauw! Wat een eyeopener is de Eetgeluk Universiteit. Ik ben nog maar net begonnen en je helpt me al zo op weg. Ik zie de mogelijkheden en ik durf weer te dromen!

Miriam

Ik heb zo ontzettend veel geleerd bij jou en ik kan het allemaal toepassen. Je spreekt uit ervaring. Ook jij hebt een periode geworsteld met je lichaam en dat maakt je menselijk!

Liesbeth

Mijn dank aan jou is zo groot. Ik heb een enorme ontwikkeling doorgemaakt het afgelopen jaar. Ik kan het nu op eigen kracht en daar heb ik ook heel veel zin in. Ik heb helemaal een YES gevoel!

zO WERKT HET
Carola van Bemmelen
Maar lieve, mooie vrouw...

Weet dit...

JE HEBT GEEN EETPROBLEEM

Dat diepe verlangen, die eindeloze leegte en dat knagende gevoel dat je diep van binnen ervaart... Dat is geen probleem dat opgelost moet worden. Of iets dat je ‘onder controle’ moet houden.

Het is niets meer en niets minder dan de uitnodiging van je lichaam om je weer met jezelf te verbinden.

Maar dat doe je niet met het volgende powerdieet of afbeul-sessie bij de sportschool. Daarmee maak je de innerlijke afstand naar jezelf juist alleen maar groter.

ZO WERKT HET

WAT JE NODIG HEBT IS DE JUISTE VOEDING

De enige manier om deze leegte permanent weg te nemen is door jezelf te gaan voeden in lijn met je VROUWELIJKE behoeften en je diepste VROUWELIJKE eet-instincten.

In de Eetgeluk Universiteit leer ik je stap voor stap hoe je dit kunt doen.

Samen gaan we jouw lichaam weer in balans brengen en de verbinding met jezelf herstellen. Zodat je steeds beter voelt wat je werkelijk nodig hebt en (eindelijk) geen eten meer nodig hebt om je goed te voelen. 

Doe je mee?
Carola van Bemmelen
ZO WERKT HET

Connecten met Carola