Stop ook met Snaaien!

De inschrijving voor de jaarlijkse, landelijke Stop met Snaaien Challenge is vanaf nu...

Geopend!

Leer hoe je in zes eenvoudige stappen kunt stoppen met snoepen en snaaien.
Maak van 2024 jouw (eerste) snaaivrije jaar!

Hier vind je alle informatie

Over Carola

Waarom je hier leert om in vier stappen voorgoed te stoppen met snoepen, snaaien, overeten en diëten.

En weer een Relaxte Relatie te creëren met Eten en jezelf. 

ZO WERKT HET

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen...

Jouw probleem met eten gaat niet over eten

Maar over de relatie met jezelf

Je leest het goed. Je hebt geen probleem met eten of met suiker. Er is iets anders aan de hand...

Je hebt een probleem met jouw relatie met jezelf. Èn je hebt een oerbrein. En dat oerbrein van jou wil maar één ding, namelijk dat je je goed voelt. Maar hoe kun je je nu goed voelen als je een hekel hebt aan jezelf? Of als je totaal de verbinding kwijt bent met jezelf?

Daarom laat je oerbrein je grijpen naar suiker en zoet. Want dat zorgt er bliksemsnel voor dat je je goed voelt...

Carola van Bemmelen
Zo werkt het
Carola van Bemmelen

Geloof me...

Geen lekkere dingen meer in huis halen lost jouw eetprobleem niet op

Er is altijd nog zoiets als de buitenwereld...


En in die buitenwereld is er op iedere hoek van de straat wel 'iets lekkers' te krijgen. Wanneer je dus volledige vrijheid wilt bereiken als het gaat om eten, suiker en zoet. Is het zaak dat je leert hoe je een Relaxte Relatie kunt creëren met al dat lekkers. 

Daarvoor zijn twee dingen nodig. Namelijk dat je leert hoe je jouw oerbrein kunt managen. En dat je jezelf weer op de eerste plaats gaat zetten in je leven. Me First!

Zo werkt het

 

Suiker en eten zijn niet het probleem

Het is je relatie met jezelf!

 

Hoe je je voelt wordt VOLLEDIG bepaald door jouw relatie met jezelf. En als jouw relatie met jezelf rammelt, dan lijkt 'iets lekkers' misschien de beste manier om je nu even goed te voelen, maar uiteindelijk maak je het daarmee alleen maar erger...

De enige weg naar een Relaxte Relatie met eten is, dat je jezelf gaat begrijpen. Dat je vanuit begrip en liefde voor jezelf gaat ontdekken waarom je eet en wat je werkelijk nodig hebt als je zin hebt in 'iets lekkers'.  

Carola van Bemmelen
Zo werkt het

Ank

Ik vind het geweldig wat je aanbiedt. De Eetgeluk Universiteit heeft me geholpen om een heel andere leefstijl te creeren. En... een fijne bijkomstigheid is dat ik inmiddels 13 kilo ben afgevallen!

Annelies

De Eetgeluk Universiteit heeft me zoveel mooie dingen gebracht. Ik ben echt los van de dieetsfeer en voel me zoveel beter in mijn vel. Ik ben echt heel blij dat ik jou ben tegengekomen op Insta!

Marianne

Dank voor alle inzichten die je me hebt gegeven in de Eetgeluk Universiteit. Eindelijk heb ik mijn suikerverslaving onder controle en voel ik me een Gelukkige Eter. Ik ben je eeuwig dankbaar!

Zo werkt het
Carola van Bemmelen

 

Mijn reis naar 100% Eetgeluk

Ik was een gezonde Hollandse meid


Als kind al was ik een enorme snoepkont. Ik had een droppot op mijn kamer die ik iedere week vulde. En als ik de kans kreeg at ik de hele koektrommel leeg en gingen alle mini's uit de voorraadkast op.  

Toen ik op mezelf ging wonen liep het enorm uit de hand. Ik had veel stress en ik voelde me ontzettend alleen. Daardoor had ik steeds vaker zin in 'iets lekkers' en werd eten mijn go-to in alle lastige situaties. En wat ik ook probeerde, het was sterker dan mezelf. 

Zo werkt het

 

Ruim 25 jaar vocht ik met mezelf

Ik had een serieus eetprobleem

 

Je zag het misschien niet aan de buitenkant, maar in mijn hoofd was ik de hele dag bezig met eten.

Als er iets te snoepen viel stond ik vooraan. Bij verjaardagen nam ik graag een tweede stuk taart. Snoep was niet veilig als ik in de buurt was. Ik had werkelijk ALTIJD honger.

Alles veranderde op het moment dat ik ontdekte dat mijn 'eeuwige honger' kwam doordat ik een bloedsuikerprobleem had. Ik dook er helemaal in en schreef 7 boeken over een suikervrije leefstijl. 

Helaas was al deze kennis niet genoeg om mijn eetgedrag onder controle te krijgen...

Dus ik zocht verder.

Carola van Bemmelen
Zo werkt het
Carola van Bemmelen

 

Ik ontdekte de missing link

Het oerbrein

 

Jouw oerbrein bepaalt wat je eet, wanneer je eet en hoeveel je eet. Het wil maar één ding: dat je je goed voelt. En als dat niet het geval is, laat het je verlangen naar 'iets lekkers'...

Ik leerde hoe ik mijn oerbrein kon managen. En ik ontdekte dat de relatie met mezelf hierin de sturende factor was. Daarom herstelde ik stapje voor stapje de verbinding met mezelf. En ging ik steeds meer leven vanuit Me First. 

Het onmogelijke gebeurde... mijn behoefte aan suiker en eten nam af! Ik kon ineens stoppen met eten als ik vol zat. En ik vond het steeds makkelijker om gezonde keuzes te maken. 

Zo werkt het

Anneloes

Ik heb zo enorm veel gehad aan de Eetgeluk Universiteit. Ik ben zo ongelofelijk dankbaar dat ik de regie weer in eigen hand kan nemen! Dit had ik een jaar geleden niet kunnen bedenken.

Els

Wat heb ik ontzettend veel geleerd van jou! Het voorbije jaar bij de Eetgeluk Universiteit heeft mijn hoogste verwachtingen overtroffen. Ik voel heel duidelijk dat ik hiermee verder kan.

Jolanda

Ik wil je een vet compliment geven. Ben zo blij met de Eetgeluk Universiteit. Mijn traject voor mijn eetstoornis is niet meer nodig dankzij deze membership. Dankjewel!!!

Zo werkt het

 

Eten was geen thema meer

Ik was vrij!

 

Ik was niet meer bang voor feestjes, vakanties of andere onverwachte gebeurtenissen. Nee-zeggen was steeds minder een probleem. En ook het aangeven van mijn grenzen werd steeds makkelijker.

In de Eetgeluk Universiteit (mijn premium membership programma) leer ik je door middel van de door mij ontwikkelde Eetgeluk Methode™ in vier stappen hoe ik dit heb gedaan.

Het resultaat? Je krijgt eindelijk RUST in je hoofd als het gaat over eten. Jouw innerlijke vreetstemmetje kan met pensioen... en misschien wel het mooiste van alles: je hebt niet meer constant de behoefte aan 'iets lekkers'!

Doe je mee?
Carola van Bemmelen
Zo werkt het

Melanie

Wauw! Wat een eyeopener is de Eetgeluk Universiteit. Ik ben nog maar net begonnen en je helpt me al zo op weg. Ik zie de mogelijkheden en ik durf weer te dromen!

Miriam

Ik heb zo ontzettend veel geleerd bij jou en ik kan het allemaal toepassen. Je spreekt uit ervaring. Ook jij hebt een periode geworsteld met je lichaam en dat maakt je menselijk!

Liesbeth

Mijn dank aan jou is zo groot. Ik heb een enorme ontwikkeling doorgemaakt het afgelopen jaar. Ik kan het nu op eigen kracht en daar heb ik ook heel veel zin in. Ik heb helemaal een YES gevoel!

Zo werkt het

Connecten met Carola