Ontdek de Highlights uit de eetgeluk podcast 76-80

130 - Highlights PC 76-80

May 03, 2024

Het is weer tijd voor een fijne highlights podcast waarin we the best of the best voor je hebben gebundeld uit een aantal eerdere podcasts. Zodat je nog eens kunt herhalen en weer kwartjes kunt laten vallen voor jezelf. Want dat is echt mijn persoonlijke ervaring: des te meer je dingen herhaalt, des te meer alles helder wordt en op zijn plek valt.

In deze podcast ga ik het met je hebben over twee dingen en dat is Realistisch Plannen en Zelfsabotage. Realistisch Plannen is de manier van plannen die je leert in de Eetgeluk Universiteit. Ik heb er een speciale planner voor ontworpen: de Eetgeluk Planner.

Realistisch Plannen is plannen vanuit de vrouwelijke energie. Het is plannen met als doel om inzicht te krijgen in wat er gebeurt en in wat je doet. Zodat je jezelf steeds beter gaat begrijpen en vanuit dat zelfbegrip steeds beter gaat plannen. Waardoor je jezelf vervolgens steeds beter kunt geven wat je echt nodig hebt. Je raakt steeds beter gevoed en weet daardoor ook steeds beter tegen welke dingen je nee moet zeggen, omdat ze je energie kosten.

En daardoor ga je jezelf steeds minder saboteren. En dan kom ik gelijk bij het tweede deel van deze highlights podcast uit, namelijk zelfsabotage. En dat is een belangrijke. In de Eetgeluk Universiteit gaan we hier heel diep op in en heb ik twee uitgebreide masterclasses aan dit onderwerp gewijd. Want het is belangrijk. Teveel vrouwen schamen zich nog voor hun zelfsabotage gedrag. En dat komt puur omdat ze niet begrijpen wat het is en zich niet beseffen dat zelfsabotage heel normaal is.

Het is vaak het oordeel dat je hebt over het feit dat je jezelf saboteert dat zorgt voor de uiteindelijke problemen. Ik deel daarom hier nogmaals de drie belangrijkste inzichten met je.

Veel luisterplezier!

 

 

 

Wil jij ook gaan eten op de VROUWELIJKE manier?


Doe dan mee aan...

De Vrouwelijke Weg!


Mijn gratis training waarin ik je leer hoe je jezelf weer kunt gaan voeden in lijn met je VROUWELIJKE behoeften en je diepste VROUWELIJKE eetinstincten.

HIER VIND JE ALLE INFORMATIE

DE NIEUWSTE PODCAST AFLEVERINGEN...

136 - Highlights uit Podcast 80-85

Jun 14, 2024

135 - Proefles uit de Eetgeluk Universiteit

Jun 07, 2024

134 - Menopauze en suiker

May 31, 2024