Wie wil je zijn?

033 - Wie wil je zijn

Jul 19, 2023

Wie wil je zijn in de toekomst? Dat is de vraag die ik je in deze podcast ga stellen. Wat voor persoon wil je zijn in de toekomst? En dan heb ik het niet over de rollen die je wilt spelen. Want veel vrouwen antwoorden op deze vraag met: in de toekomst wil ik een fijne relatie hebben, ik ben moeder of oma, heb een leuke baan etc. maar dat is niet wat ik bedoel met deze vraag.

Met deze vraag nodig ik je echt uit om eens goed na te denken over de persoon die je wilt zijn. Als ik mijn toekomstige zelf in één woord moet omschrijven dan is het denk ik wel een Nordic Woman. Stijlvol, eenvoudig, minimalistisch en in verbinding met de natuur. En ook en vooral iemand die leeft volgens het principe van Me First.

Mijn toekomstige zelf is een vrouw waarvoor de relatie met zichzelf de allerbelangrijkste relatie is in haar leven. Omdat ze weet dat dit de enige relatie is die altijd zal blijven. Daarom zorgt ze goed voor zichzelf en luistert ze goed naar zichzelf. Ze zet zichzelf altijd op nummer één. No matter what. En vanuit deze gezonde basis kan ze er dan onvoorwaardelijk zijn voor anderen.

De relatie met jezelf is waar het allemaal over gaat. Dat is wat centraal staat in jouw leven. Je zult jezelf namelijk altijd tegen komen waar je ook naartoe gaat. Jij bent jij, waar je ook bent. De enige persoon die je constant tegenkomt dat ben jij. Je kunt overal voor weglopen, maar je zult jezelf altijd weer tegenkomen.

Dus: wie wil je zijn en vooral ook: waarom?

Veel luisterplezier

  

 

Wil jij ook gaan eten op de VROUWELIJKE manier?


Doe dan mee aan...

De Vrouwelijke Weg!


Mijn gratis training waarin ik je leer hoe je jezelf weer kunt gaan voeden in lijn met je VROUWELIJKE behoeften en je diepste VROUWELIJKE eetinstincten.

HIER VIND JE ALLE INFORMATIE

DE NIEUWSTE PODCAST AFLEVERINGEN...

131 - Wat bepaalt ons eetgedrag? - mijn visie voor vrouwen 40+

May 10, 2024

130 - Highlights PC 76-80

May 03, 2024