Transformatie van de Eetgeluk universiteit.

080 - Transformatie

Jul 20, 2023

Soms zijn er van die periodes in je leven dat alles op zijn kop lijkt te staan. Soms ook is het leven juist heel rustig, maar gebeurt er in jou van alles. Dat is wat er bij mij momenteel aan de hand is. Na onze emigratie vorig jaar is er in mij van alles in beweging. En dat uit zich in veranderingen op allerlei gebied. Waarvan de Eetgeluk Universiteit misschien wel de grootste is op dit moment.

Ik heb namelijk besloten om de totale ledensite (met honderden video's, recepten, manuals, e-boeken en andere informatie) te gaan verhuizen naar een nieuw systeem. En dat is nodig. Want met ons huidige systeem lopen we vast als we nog verder groeien.

En verhuizen, dat doe je natuurlijk niet zomaar. Daar heb ik dus echt wel even over nagedacht. Maar na een aantal behoorlijke technische crisissen vorig jaar was het klaar en hebben we de knoop doorgehakt.

Bijkomend voordeel van een verhuizing (van iedere verhuizing) is natuurlijk dat je alles weer eens lekker kunt opruimen. Dat je voor alle dingen die je inpakt kijkt of je ze ook echt mee wil nemen. Dat heb ik dus de komende maanden ook gedaan voor de Eetgeluk Universiteit. Geloof me, het was het moeilijkste wat ik ooit heb gedaan.

Ik heb meer dan vijftig (!) Masterclasses geëvalueerd en bij iedere Masterclass gekeken of ie bijdraagt aan het behalen van resultaten. Ik heb Masterclasses samengevoegd die min of meer dezelfde boodschap hadden. En ik heb Masterclasses 'gerecycled' op basis van nieuwe inzichten en informatie. Maar ik heb ook afscheid genomen van Masterclasses waarvan ik vond dat ze niet voldoende bijdroegen aan het behalen van resultaten.

Kortom, ik heb de hele Eetgeluk Methode geoptimaliseerd en verfijnd. En in deze podcast vertel ik je alles over het transformatieproces en over de nieuwe Eetgeluk Methode. Ik deel iedere stap met je en ik bespreek alle processen met je die ik heb ontwikkeld binnen de Eetgeluk Universiteit. Je krijgt dus een complete blauwdruk van me van alles dat je kunt verwachten als je lid wordt van de Uni.

Veel luisterplezier

 

 

Wil jij ook gaan eten op de VROUWELIJKE manier?


Doe dan mee aan...

De Vrouwelijke Weg!


Mijn gratis training waarin ik je leer hoe je jezelf weer kunt gaan voeden in lijn met je VROUWELIJKE behoeften en je diepste VROUWELIJKE eetinstincten.

HIER VIND JE ALLE INFORMATIE

DE NIEUWSTE PODCAST AFLEVERINGEN...

131 - Wat bepaalt ons eetgedrag? - mijn visie voor vrouwen 40+

May 10, 2024

130 - Highlights PC 76-80

May 03, 2024