Realistisch plannen

076 - Realistisch plannen

Jul 20, 2023

In de podcast heb ik het wel vaker gehad over plannen. Dus als je al wat langer meeluistert, dan weet je dat plannen één van de belangrijkste middelen is om je oerbrein, jouw diepste eet-instincten te managen. Maar ik heb het nog nooit gehad over REALISTISCH plannen. 

REALISTISCH plannen is een nieuw concept dat ik heb ontwikkeld en dat ik leer aan de leden van de Eetgeluk Universiteit. Het is een hele belangrijke vaardigheid die je nodig hebt om jouw relatie met eten te verbeteren. En het is iets totaal anders dan al het plannen wat je tot nu toe hebt geleerd (en waar je waarschijnlijk een hekel aan hebt...)

Wanneer je REALISTISCH gaat plannen, dan ga je plannen vanuit liefde voor jezelf. Je gaat niet plannen vanuit het verlangen om zo snel mogelijk resultaten te bereiken. Dat is perfectionistisch plannen en dat is wat je nu waarschijnlijk doet.

Plannen voor perfectie is niet de weg naar blijvende resultaten. REALISTISCH plannen is wel. Als je REALISTISCH gaat plannen...

  • Ga je stoppen met dieetdenken
  • Krijg je rust in je hoofd als het gaat over eten
  • Word je milder naar jezelf
  • Bouw je iedere dag aan het versterken van jouw zelfvertrouwen rondom jouw eetgedrag
  • Behaal je BLIJVENDE resultaten

In deze podcast ga ik je uitleggen wat REALISTISCH plannen is en hoe je de eerste stap kunt gaan doen naar REALISTISCH plannen.

Veel luisterplezier

 

 

Wil jij ook gaan eten op de VROUWELIJKE manier?


Doe dan mee aan...

De Vrouwelijke Weg!


Mijn gratis training waarin ik je leer hoe je jezelf weer kunt gaan voeden in lijn met je VROUWELIJKE behoeften en je diepste VROUWELIJKE eetinstincten.

HIER VIND JE ALLE INFORMATIE

DE NIEUWSTE PODCAST AFLEVERINGEN...

131 - Wat bepaalt ons eetgedrag? - mijn visie voor vrouwen 40+

May 10, 2024

130 - Highlights PC 76-80

May 03, 2024