stressvrije feestdagen

006 - Stressvrije feestdagen

Jul 12, 2023

Genieten van de feestdagen zonder (eet)stress... Als je aan de feestdagen denkt, dan denk je waarschijnlijk aan twee dingen: eten en verwachtingen. Maar de feestdagen kunnen ook een bepaalde emotionele lading hebben voor je. Bijvoorbeeld omdat je alleen bent of omdat er een dierbaar iemand niet bij kan zijn. 

Met alle verwachtingen en emoties die dit met zich meebrengt is het voor je oerbrein dan ook vaak hard werken tijdens de feestdagen. Daar komt bij dat er vaak allerlei tradities en ongeschreven wetten zijn waaraan je dient te voldoen. Dit zorgt er vaak voor dat je als een berg op kunt zien tegen de feestdagen. Of dat je ieder jaar weer goede voornemens maakt en toch teveel eet. Het kan gelukkig ook anders.

In deze podcast deel ik een workshop met je die ik vorig jaar heb gegeven over hoe je je oerbrein kunt managen tijdens de feestdagen. In deze workshop leer ik je stap voor stap hoe je dit jaar jouw ideale kerst kunt creëren:

  • met rust in je hoofd omdat je kunt genieten zonder stress
  • met controle over je eetgedrag
  • vanuit rustig en ontspannen samenzijn
  • gezellig verbonden zonder stress
  • waarin je gezonde keuzes maakt voor jezelf
  • waarin je maat kunt houden
  • waarin je twee dagen vrij hebt zonder toestanden
Veel luisterplezier!

 

 

Wil jij ook gaan eten op de VROUWELIJKE manier?


Doe dan mee aan...

De Vrouwelijke Weg!


Mijn gratis training waarin ik je leer hoe je jezelf weer kunt gaan voeden in lijn met je VROUWELIJKE behoeften en je diepste VROUWELIJKE eetinstincten.

HIER VIND JE ALLE INFORMATIE

DE NIEUWSTE PODCAST AFLEVERINGEN...

131 - Wat bepaalt ons eetgedrag? - mijn visie voor vrouwen 40+

May 10, 2024

130 - Highlights PC 76-80

May 03, 2024