087 - Highlights podcasts 56 - 64

Jul 20, 2023

Het geheim van sexy vrouwen... Deze week is het weer tijd voor een klein beetje herhaling. We hebben weer een aantal highlights voor je gebundeld uit een paar bijzondere podcasts. Omdat je weet dat ik een fan ben van herhaling en omdat ik zeker weet dat we iedere dag zo ontzettend veel informatie over ons heen gestort krijgen dat het fijn is om weer even aan dingen herinnerd te worden. Dat is uiteindelijk hoe we leren.

Veel mensen zijn continu op zoek naar nieuwe dingen, nieuwe ervaringen, nieuwe spullen, nieuwe mensen. En dat kan natuurlijk superleuk zijn en zeker inspirerend. Maar echte verdieping is niet te vinden in nieuw. Echte verdieping, maar ook inzichten en uiteindelijk vaardigheden komen door eindeloze herhaling. Denk maar aan topsporters. Ergens echt goed in worden lukt alleen maar als je het eindeloos op allerlei verschillende manieren oefent en eigen maakt.

In deze podcast ga je daarom weer even terug naar houden van wat je hebt en herinner ik je eraan dat het tijd is om te stoppen met de leugen dat de buitenwereld ervoor verantwoordelijk is dat je je goed voelt. Houden van wat je hebt zorgt ervoor dat de druk verdwijnt om steeds opnieuw te vernieuwen en dat geeft je enorm veel rust. Het zorgt er ook voor dat je steeds meer gaat leven en creëren vanuit overvloed en dat is de sleutel tot een overvloedig leven.

Houden van wat je hebt resulteert vanzelf ook in houden van je lichaam. Naarmate we als vrouwen ouder worden, komt de seks appeal niet meer van hoe we er fysiek uitzien, maar van binnenuit. Van hoe we ons voelen en hoe we denken over onszelf en kijken naar onszelf. Een sexy vrouw is een vrouw die houdt van haar lijf. Want hoe graag we het ook willen voorkomen, ons fysieke lijf zal aan glans gaan verliezen naarmate we ouder worden. Maar wanneer we de binnenkant goed laten shinen, dan straal je dat naar buiten toe uit. En dan word je woest aantrekkelijk. Houden van je lichaam is hierin de sleutel.

En wanneer je oprecht houdt van je lichaam, zul je het automatisch beter gaan verzorgen. Waardoor stiekem eten ook niet meer nodig is. Want ook dat is een probleem voor veel van jullie. Ik leg je uit waar het vandaan komt en hoe je het kunt oplossen.  

Veel luisterplezier

 

 

Wil je ook weer een Relaxte Relatie met Eten?

Een Relaxte Relatie met Eten begint bij de relatie die je hebt met jezelf. En jouw relatie met jezelf staat of valt met de mate waarin jij in staat bent om jouw oerbrein te managen. 

De enige manier om jouw strijd met eten voorgoed te staken is dan ook door te leren hoe je jouw oerbrein kunt managen. En vooral: door jezelf weer op de eerste plaats te gaan zetten in jouw leven: Me First.

In de Eetgeluk Universiteit leer ik je hoe je dit doet. Door middel van de door mij ontwikkelde Eetgeluk Methode™ leer ik je in vier stappen alle vaardigheden die nodig zijn om weer een Relaxte Relatie te creëren met Eten en met Jezelf.

Ik heb hiermee inmiddels duizenden vrouwen geholpen om te transformeren van Eeuwige Diëter naar een Gelukkige Eter. Ik help jou ook graag!

Je ontdekt hoe het werkt in de gratis videocursus die ik voor je heb gemaakt.

HIER VIND JE ALLE INFORMATIE

DE NIEUWSTE PODCAST AFLEVERINGEN...

099 - Van Zelfsabotage naar Zelfleiderschap

Sep 29, 2023

098 - Van Zelfverwaarlozing naar Zelfzorg

Sep 22, 2023

097 - Van Zelftwijfel naar Zelfvertrouwen

Sep 15, 2023