Highlights podcasts 56 - 64

087 - Highlights podcasts 56 - 64

Jul 20, 2023

Het geheim van sexy vrouwen... Deze week is het weer tijd voor een klein beetje herhaling. We hebben weer een aantal highlights voor je gebundeld uit een paar bijzondere podcasts. Omdat je weet dat ik een fan ben van herhaling en omdat ik zeker weet dat we iedere dag zo ontzettend veel informatie over ons heen gestort krijgen dat het fijn is om weer even aan dingen herinnerd te worden. Dat is uiteindelijk hoe we leren.

Veel mensen zijn continu op zoek naar nieuwe dingen, nieuwe ervaringen, nieuwe spullen, nieuwe mensen. En dat kan natuurlijk superleuk zijn en zeker inspirerend. Maar echte verdieping is niet te vinden in nieuw. Echte verdieping, maar ook inzichten en uiteindelijk vaardigheden komen door eindeloze herhaling. Denk maar aan topsporters. Ergens echt goed in worden lukt alleen maar als je het eindeloos op allerlei verschillende manieren oefent en eigen maakt.

In deze podcast ga je daarom weer even terug naar houden van wat je hebt en herinner ik je eraan dat het tijd is om te stoppen met de leugen dat de buitenwereld ervoor verantwoordelijk is dat je je goed voelt. Houden van wat je hebt zorgt ervoor dat de druk verdwijnt om steeds opnieuw te vernieuwen en dat geeft je enorm veel rust. Het zorgt er ook voor dat je steeds meer gaat leven en creëren vanuit overvloed en dat is de sleutel tot een overvloedig leven.

Houden van wat je hebt resulteert vanzelf ook in houden van je lichaam. Naarmate we als vrouwen ouder worden, komt de seks appeal niet meer van hoe we er fysiek uitzien, maar van binnenuit. Van hoe we ons voelen en hoe we denken over onszelf en kijken naar onszelf. Een sexy vrouw is een vrouw die houdt van haar lijf. Want hoe graag we het ook willen voorkomen, ons fysieke lijf zal aan glans gaan verliezen naarmate we ouder worden. Maar wanneer we de binnenkant goed laten shinen, dan straal je dat naar buiten toe uit. En dan word je woest aantrekkelijk. Houden van je lichaam is hierin de sleutel.

En wanneer je oprecht houdt van je lichaam, zul je het automatisch beter gaan verzorgen. Waardoor stiekem eten ook niet meer nodig is. Want ook dat is een probleem voor veel van jullie. Ik leg je uit waar het vandaan komt en hoe je het kunt oplossen.  

Veel luisterplezier

 

 

Wil jij ook gaan eten op de VROUWELIJKE manier?


Doe dan mee aan...

De Vrouwelijke Weg!


Mijn gratis training waarin ik je leer hoe je jezelf weer kunt gaan voeden in lijn met je VROUWELIJKE behoeften en je diepste VROUWELIJKE eetinstincten.

HIER VIND JE ALLE INFORMATIE

DE NIEUWSTE PODCAST AFLEVERINGEN...

131 - Wat bepaalt ons eetgedrag? - mijn visie voor vrouwen 40+

May 10, 2024

130 - Highlights PC 76-80

May 03, 2024