Highlights podcasts 36 - 41

073 - Highlights podcasts 36 - 41

Jul 20, 2023

Zoals je inmiddels weet ben ik een groot fan van herhaling. Ik ben ervan overtuigd dat herhaling de weg is naar meesterschap. Je wordt goed in dat wat je vaak doet. Kijk maar naar topsporters die eindeloos trainen op vaak één piepklein dingetje. Daarom is het weer de hoogste tijd voor een highlight editie van de podcast.

Omdat ik durf te wedden dat je de meeste dingen die je gaat horen in deze podcast al lang weer vergeten bent. Maar juist door dingen vaker te horen gaat je brein denken dat ze misschien wel belangrijk zijn en zal het ze actief in je geheugen gaan opslaan. En dat is exact wat ik wil.

Ik wil dat jouw huidige automatische gedachten die je niet meer dienen overschreven gaan worden door nieuwe, uitdagende gedachten die je iedere dag opnieuw gaan helpen om de beste versie van jezelf te creëren. Dus: ga er weer lekker voor zitten, hier is deel 6 van de Best of de Eetgeluk Podcast!

En in deze highlights editie gaan we het hebben over integriteit. En het feit dat we integriteit altijd verkeerd hebben benaderd. Het heeft namelijk niets te maken met zeggen wat je doet en doen wat je zegt. Integriteit gaat over iets heel anders... Verder gaan we het hebben over interne verdeeldheid en hoe dat ervoor zorgt dat je constant jezelf saboteert.

En we gaan het hebben over hoe je jouw Eetgeluk Avontuur zo leuk mogelijk kunt maken. Want goed voor jezelf zorgen hoeft helemaal geen strafkamp te zijn. Juist niet!

Veel luisterplezier

 

 

Wil jij ook gaan eten op de VROUWELIJKE manier?


Doe dan mee aan...

De Vrouwelijke Weg!


Mijn gratis training waarin ik je leer hoe je jezelf weer kunt gaan voeden in lijn met je VROUWELIJKE behoeften en je diepste VROUWELIJKE eetinstincten.

HIER VIND JE ALLE INFORMATIE

DE NIEUWSTE PODCAST AFLEVERINGEN...

131 - Wat bepaalt ons eetgedrag? - mijn visie voor vrouwen 40+

May 10, 2024

130 - Highlights PC 76-80

May 03, 2024