Het verhaal van Roos

077 - Het verhaal van Roos

Jul 20, 2023

In deze podcast hoor je het verhaal van Roos. Voor haar was de Eetgeluk Universiteit (achteraf) de eerste stap naar een totale reis van persoonlijke transformatie. Ze is begonnen omdat ze meer Me First in haar leven wilde en dat is gelukt!  

Na een scheiding, verhuizing, nieuwe partner, weer verhuizen en als moeder van vier volwassen kinderen (en inmiddels twee kleinkinderen) kreeg ze weer meer tijd en ruimte voor zichzelf. Ze worstelde al jaren met haar gewicht, wilde 15 kilo afvallen en heeft zoals zoveel van ons, menig sportschool en diëtist bezocht. Alles natuurlijk zonder blijvend resultaat...

Toen kwam ze mij tegen op Instagram in de vorm van een post over het oerbrein en eetgeluk. Ze heeft wat gegoogeld, luisterde naar de podcast en dacht: 'Me First', dat is wat ik wil voor mezelf in het nieuwe jaar! En dus is ze lid geworden van de Eetgeluk Universiteit.

Vervolgens heeft ze zich er helemaal in ondergedompeld. En ze heeft stapje voor stapje zichzelf weer op de eerste plaats gezet in haar leven. Ze is gestopt met het oordelen en veroordelen van zichzelf. Maar ook met het oordelen over en veroordelen van anderen. Ze heeft andere keuzes gemaakt als het gaat over haar eetgedrag en ook op haar werk heeft ze knopen doorgehakt.

Stapje voor stapje viel ze af. Ze is veel meer content met haar lichaam en ze is haar toekomstige zelf geworden. Roos is on fire!

Veel luisterplezier

 

 

Wil jij ook gaan eten op de VROUWELIJKE manier?


Doe dan mee aan...

De Vrouwelijke Weg!


Mijn gratis training waarin ik je leer hoe je jezelf weer kunt gaan voeden in lijn met je VROUWELIJKE behoeften en je diepste VROUWELIJKE eetinstincten.

HIER VIND JE ALLE INFORMATIE

DE NIEUWSTE PODCAST AFLEVERINGEN...

131 - Wat bepaalt ons eetgedrag? - mijn visie voor vrouwen 40+

May 10, 2024

130 - Highlights PC 76-80

May 03, 2024