Het verhaal van Linda

067 - Het verhaal van Linda

Jul 20, 2023

Deze week hoor je het verhaal van leefstijlcoach Linda. Ze is lid geworden van de Eetgeluk Universiteit omdat ze iets miste in de opleidingen die ze op dat moment aan het volgen was. Dit puzzelstukje, namelijk dat het niet alleen gaat om eten, maar dat het gaat om het complete plaatje, dat heeft ze gevonden in de Uni

Sinds ze lid is van de Eetgeluk Universiteit valt alles op zijn plek. Eten draait niet langer meer om afvallen, maar om zichzelf voeden. En: ze is niet langer meer gefocust op haar buikje. In plaats daarvan kiest ze er iedere dag heel bewust voor om goed te zorgen voor zichzelf.

Ook de vaardigheid van het flexibel plannen (een van de basisvaardigheden die je gaat leren in de Uni) heeft ze volledig omarmd. Net als veel vrouwen had ze daar enorm veel weerstand tegen, maar inmiddels plukt ze iedere dag de vruchten van het structureel inplannen van alle dingen die belangrijk zijn. Daardoor heeft ze rust in haar eetgedrag gekregen, maar ook rust in haar werk en thuis. Ook de behoefte om te snaaien is veel minder.

Ze heeft veel meer rust en berusting en als ze iets niet kan veranderen is tegenwoordig haar mantra: 'Het is wat het is'

Veel luisterplezier

 

 

Wil jij ook gaan eten op de VROUWELIJKE manier?


Doe dan mee aan...

De Vrouwelijke Weg!


Mijn gratis training waarin ik je leer hoe je jezelf weer kunt gaan voeden in lijn met je VROUWELIJKE behoeften en je diepste VROUWELIJKE eetinstincten.

HIER VIND JE ALLE INFORMATIE

DE NIEUWSTE PODCAST AFLEVERINGEN...

131 - Wat bepaalt ons eetgedrag? - mijn visie voor vrouwen 40+

May 10, 2024

130 - Highlights PC 76-80

May 03, 2024