086 - Het verhaal van Ilse

Jul 20, 2023

Van verlegen vrouw naar iemand die haar eigen ruimte in durft te nemen...  Ilse is bijna vier jaar lid van de Eetgeluk Universiteit en is dus een echte rookie. Het is werkelijk prachtig om te zien hoe ze zich in de afgelopen jaren heeft ontwikkeld van een schuchtere, verlegen en onzekere vrouw naar de vrouw die ze nu is.

  • Naar iemand die niet meer bang is voor wat anderen van haar vinden
  • Naar iemand die letterlijk ruimte maakt voor zichzelf

Ik zeg altijd dat je minimaal een jaar nodig hebt voor dit proces, maar dat vijf jaar eigenlijk een veel betere periode is. En Ilse is daarvan echt het bewijs. Ze heeft haar ups en downs gehad, maar is altijd doorgegaan. Ze heeft zich altijd weer herpakt. En daardoor valt nu na vier jaar alles voor haar op zijn plek. 

Luister lekker naar deze aflevering en geniet van haar verhaal. Je zult er waarschijnlijk heel veel in herkennen!

Veel luisterplezier

 

 

Wil je ook weer een Relaxte Relatie met Eten?

Een Relaxte Relatie met Eten begint bij de relatie die je hebt met jezelf. En jouw relatie met jezelf staat of valt met de mate waarin jij in staat bent om jouw oerbrein te managen. 

De enige manier om jouw strijd met eten voorgoed te staken is dan ook door te leren hoe je jouw oerbrein kunt managen. En vooral: door jezelf weer op de eerste plaats te gaan zetten in jouw leven: Me First.

In de Eetgeluk Universiteit leer ik je hoe je dit doet. Door middel van de door mij ontwikkelde Eetgeluk Methode™ leer ik je in vier stappen alle vaardigheden die nodig zijn om weer een Relaxte Relatie te creëren met Eten en met Jezelf.

Ik heb hiermee inmiddels duizenden vrouwen geholpen om te transformeren van Eeuwige Diëter naar een Gelukkige Eter. Ik help jou ook graag!

Je ontdekt hoe het werkt in de gratis videocursus die ik voor je heb gemaakt.

HIER VIND JE ALLE INFORMATIE

DE NIEUWSTE PODCAST AFLEVERINGEN...

099 - Van Zelfsabotage naar Zelfleiderschap

Sep 29, 2023

098 - Van Zelfverwaarlozing naar Zelfzorg

Sep 22, 2023

097 - Van Zelftwijfel naar Zelfvertrouwen

Sep 15, 2023