082 - Het verhaal van Grada

Jul 20, 2023

In deze podcast hoor je het verhaal van Grada. Grada is inmiddels bijna een jaar lid en gaat als een speer. Haar hele leven lang heeft ze moeite gehad om zichzelf te accepteren. Maar inmiddels is dat totaal geen thema meer.

Ze is in een paar maanden tijd ruim 15 kilo afgevallen en past iedere dag opnieuw Me First en alles wat ze leert toe in haar leven. Niet alleen op het gebied van eten, maar ook, juist, op al die andere gebieden, zoals haar financiën en relaties.

Ze was verslaafd aan eten en aan shoppen, maar deze verslaving heeft ze nu ingeruild voor de universiteit.

Veel luisterplezier

 

 

Wil je ook weer een Relaxte Relatie met Eten?

Een Relaxte Relatie met Eten begint bij de relatie die je hebt met jezelf. En jouw relatie met jezelf staat of valt met de mate waarin jij in staat bent om jouw oerbrein te managen. 

De enige manier om jouw strijd met eten voorgoed te staken is dan ook door te leren hoe je jouw oerbrein kunt managen. En vooral: door jezelf weer op de eerste plaats te gaan zetten in jouw leven: Me First.

In de Eetgeluk Universiteit leer ik je hoe je dit doet. Door middel van de door mij ontwikkelde Eetgeluk Methode™ leer ik je in vier stappen alle vaardigheden die nodig zijn om weer een Relaxte Relatie te creëren met Eten en met Jezelf.

Ik heb hiermee inmiddels duizenden vrouwen geholpen om te transformeren van Eeuwige Diëter naar een Gelukkige Eter. Ik help jou ook graag!

Je ontdekt hoe het werkt in de gratis videocursus die ik voor je heb gemaakt.

HIER VIND JE ALLE INFORMATIE

DE NIEUWSTE PODCAST AFLEVERINGEN...

099 - Van Zelfsabotage naar Zelfleiderschap

Sep 29, 2023

098 - Van Zelfverwaarlozing naar Zelfzorg

Sep 22, 2023

097 - Van Zelftwijfel naar Zelfvertrouwen

Sep 15, 2023