Deze week het verhaal van Carola en haar transformatie

039 - Het verhaal van Carola

Jul 19, 2023

Hoe zou het zijn om lid te zijn van de Eetgeluk Universiteit? Is het echt zo goed en zo leuk als iedereen zegt? Wat kan het je brengen wanneer je leert om je oerbrein te managen? Aan wie kunnen we het beter vragen dan aan de leden zelf! Daarom heb ik een aantal leden geïnterviewd over de dingen waar zij mee worstelden en hoe de Eetgeluk Universiteit hen daarbij heeft geholpen.

Deze week het verhaal van Carola...

In deze podcast gaan we het hebben over bewust kiezen voor jezelf in allerlei opzichten. Want dat is het allerbelangrijkste dat de Eetgeluk Universiteit Carola heeft gebracht.

Sinds ze lid is stelt ze zichzelf regelmatig de vraag: "Wat wil ik nou eigenlijk zelf en hoe kan ik dat combineren met wat een ander wil"

Voordat ze lid werd vond ze het lastig om de balans tussen zichzelf en de rest van de mensen in haar leven te vinden. Met als gevolg dat ze zichzelf regelmatig voorbij rende. Tegenwoordig doet ze niet meer alles alleen, maar doet ze meer samen.

Ze heeft meer rust, moet minder en kan dingen veel beter laten liggen als het nu even niet meer past.

Luister naar het verhaal over haar transformatie!

Veel luisterplezier

 

 

 

Wil jij ook gaan eten op de VROUWELIJKE manier?


Doe dan mee aan...

De Vrouwelijke Weg!


Mijn gratis training waarin ik je leer hoe je jezelf weer kunt gaan voeden in lijn met je VROUWELIJKE behoeften en je diepste VROUWELIJKE eetinstincten.

HIER VIND JE ALLE INFORMATIE

DE NIEUWSTE PODCAST AFLEVERINGEN...

131 - Wat bepaalt ons eetgedrag? - mijn visie voor vrouwen 40+

May 10, 2024

130 - Highlights PC 76-80

May 03, 2024