Het verhaal van Anja

062 - Het verhaal van Anja

Jul 20, 2023

In de podcast van deze week vieren we het enorme succes van Anja. Anja is sinds 2014 volledig afgekeurd om te werken omdat ze maar liefst vier chronische aandoeningen heeft. Ze was altijd moe en had heel weinig energie beschikbaar voor de dingen die ze zo graag wilde doen.

Vorig jaar januari is ze begonnen met de Stop met Snaaien Challenge en zeker in het begin vond ze het een crime... Maar dat veranderde al snel toen ze in de gaten kreeg dat ze daardoor echt minder ging snaaien.

En zich dientengevolge veel beter voelde.

Daarom heeft ze besloten om na afloop van de challenge lid te worden van de Eetgeluk Universiteit en dat heeft haar geen windeieren gelegd! Haar diabetes is weg. De chronische diarree is weg. Ze heeft vele malen meer energie en ook haar angsten worden iedere dag minder. En ze is inmiddels 15 kilo afgevallen zonder een centje pijn.

Er is nog veel meer gebeurd. Teveel om hier allemaal te vertellen. Dus luister vooral naar haar verhaal in de podcast van deze week!

Veel luisterplezier

 

 

Wil jij ook gaan eten op de VROUWELIJKE manier?


Doe dan mee aan...

De Vrouwelijke Weg!


Mijn gratis training waarin ik je leer hoe je jezelf weer kunt gaan voeden in lijn met je VROUWELIJKE behoeften en je diepste VROUWELIJKE eetinstincten.

HIER VIND JE ALLE INFORMATIE

DE NIEUWSTE PODCAST AFLEVERINGEN...

131 - Wat bepaalt ons eetgedrag? - mijn visie voor vrouwen 40+

May 10, 2024

130 - Highlights PC 76-80

May 03, 2024