084 - Doelen stellen op de juiste manier

Jul 20, 2023

Een doel is niets meer en niets minder dan een gedachte. Het is een gedachte over iets waarvan je denkt dat het ervoor zorgt dat je je beter gaat voelen. Over jezelf of over je leven. Doelen zijn heel belangrijk voor het proces van creatie. Door het denken aan het bereiken van je doel ga je namelijk verlangen. En verlangen is de emotie die alle acties in gang zet.

Daarom is het stellen van doelen heel belangrijk. Doelen helpen je om de verbinding met jezelf te herstellen en doelen zorgen ervoor dat je brein gefocust blijft. Je zou dan ook gerust kunnen zeggen dat het stellen van doelen een van de meest liefdevolle dingen is die je kunt doen voor jezelf. Ook al denkt je brein er echt heel anders over…

Je brein zal je zeggen dat je geen doelen nodig hebt en dat het veel beter is om in het NU te leven. Het zal je zeggen dat doelen je alleen maar stress geven en dat je teleurgesteld zult zijn als je ze niet bereikt. Maar het tegendeel is waar. Doelen geven je juist rust en richting. Als je ze tenminste op de juiste manier stelt. 

Exact dat is waar ik het in deze podcast met je over ga hebben!

Veel luisterplezier

 

 

Wil je ook weer een Relaxte Relatie met Eten?

Een Relaxte Relatie met Eten begint bij de relatie die je hebt met jezelf. En jouw relatie met jezelf staat of valt met de mate waarin jij in staat bent om jouw oerbrein te managen. 

De enige manier om jouw strijd met eten voorgoed te staken is dan ook door te leren hoe je jouw oerbrein kunt managen. En vooral: door jezelf weer op de eerste plaats te gaan zetten in jouw leven: Me First.

In de Eetgeluk Universiteit leer ik je hoe je dit doet. Door middel van de door mij ontwikkelde Eetgeluk Methode™ leer ik je in vier stappen alle vaardigheden die nodig zijn om weer een Relaxte Relatie te creëren met Eten en met Jezelf.

Ik heb hiermee inmiddels duizenden vrouwen geholpen om te transformeren van Eeuwige Diëter naar een Gelukkige Eter. Ik help jou ook graag!

Je ontdekt hoe het werkt in de gratis videocursus die ik voor je heb gemaakt.

HIER VIND JE ALLE INFORMATIE

DE NIEUWSTE PODCAST AFLEVERINGEN...

099 - Van Zelfsabotage naar Zelfleiderschap

Sep 29, 2023

098 - Van Zelfverwaarlozing naar Zelfzorg

Sep 22, 2023

097 - Van Zelftwijfel naar Zelfvertrouwen

Sep 15, 2023