Breinmanagement in crisissituaties

019 - Breinmanagement in crisissituaties

Jul 19, 2023

Wat is er een boel aan de hand in de wereld op dit moment. Eerst alle Coronaperikelen en nu zijn er de perikelen in Oekraïne. Ik kan me voorstellen dat dit misschien voor jou ook het geval is en dat je daardoor wellicht weer meer naar eten grijpt dan je eigenlijk wilt. Of dat je je continu bang voelt.

Daarom ga ik het in deze podcast met je hebben over wat er gebeurt in je brein wanneer er een crisissituatie is in je leven.

En ik leg je uit  wat je beter kunt doen dan eten wanneer je je zorgen maakt over dingen. Aan het begin van de Coronacrisis, in 2020 heb ik al een uitgebreide masterclass hierover gemaakt met als titel ‘Manage je oerbrein door de crisis’.

Deze Masterclass is exclusief te bekijken in de Eetgeluk Universiteit. Maar gezien de huidige situatie in de wereld geef ik je in deze podcast een korte samenvatting van de belangrijkste punten die in deze masterclass aan bod zijn gekomen. Zodat je jezelf kunt helpen om in het oog van de storm te blijven.

Ik geef je tips die je helpen om je iedere dag opnieuw je brein te blijven focussen op de dingen waar je wel invloed op hebt. En ik geef je gedachten die je ook kunt denken wanneer je bang bent of onzeker of stress ervaart. Dit alles helpt je om automatisch te gaan doen wat nu goed is voor jou en om de gevoelens van onzekerheid te verminderen.

Tip: luister deze podcast steeds opnieuw als je bang bent, dat helpt je om weer in het oog van de storm te komen!

 Veel luisterplezier

 

 

Wil jij ook gaan eten op de VROUWELIJKE manier?


Doe dan mee aan...

De Vrouwelijke Weg!


Mijn gratis training waarin ik je leer hoe je jezelf weer kunt gaan voeden in lijn met je VROUWELIJKE behoeften en je diepste VROUWELIJKE eetinstincten.

HIER VIND JE ALLE INFORMATIE

DE NIEUWSTE PODCAST AFLEVERINGEN...

131 - Wat bepaalt ons eetgedrag? - mijn visie voor vrouwen 40+

May 10, 2024

130 - Highlights PC 76-80

May 03, 2024