ik ben er nog niet klaar voor

065 - Ik ben er nog niet klaar voor

Jul 20, 2023

Er is een gedachte van zeven woorden die heel veel dromen vroegtijdig om zeep helpen. En die gedachte is: 'Ik ben er nog niet klaar voor'. Deze gedachte die we bewust, maar veelal onbewust denken, remt of stopt heel veel dingen in je leven.

Wanneer je bewust of onbewust deze gedachte denkt, samen met gedachten als: 'Ik kan dit niet' of 'Het gaat me nooit lukken', dan druk je direct op de rode stopknop in je brein. En als je je daar niet van bewust bent, dan helpen deze paar woorden binnen no-time al je dromen om zeep.

Het punt is namelijk dat je brein vindt dat je nooit ergens klaar voor bent. Je brein vindt nooit dat je nu goed genoeg bent of genoeg weet. En als je vervolgens blijft wachten tot je er wel klaar voor bent, dan kun je wachten tot aan Sint Juttemis. Want je brein wil niet veranderen. Je brein wil maar één ding en dat is dat alles blijft zoals het is.

We hebben geleerd dat we grootse dingen moeten doen om grootse resultaten te bereiken. Dat je heel je leven op de kop moet gooien om iets te bereiken. En daar gaat het voor heel veel vrouwen verkeerd. Daarom kom je niet in actie. Omdat je al zo druk bent en al zoveel op je bordje hebt denk je dan; Ik ben er nog niet klaar voor. Ik moet eerst nog allerlei andere dingen afronden.

Maar weet je: blijvende veranderingen creëer je nooit door grootse en meeslepende dingen te doen. Die zijn echt alleen maar mogelijk door het zetten van hele kleine stapjes. Het is dus precies het omgekeerde van wat je altijd hebt gedacht en geleerd. In deze podcast vertel ik je welke gedachte je kunt denken wanneer je brein je weer probeert wijs te maken dat je er nog niet klaar voor bent!

Veel luisterplezier

 

 

Wil jij ook gaan eten op de VROUWELIJKE manier?


Doe dan mee aan...

De Vrouwelijke Weg!


Mijn gratis training waarin ik je leer hoe je jezelf weer kunt gaan voeden in lijn met je VROUWELIJKE behoeften en je diepste VROUWELIJKE eetinstincten.

HIER VIND JE ALLE INFORMATIE

DE NIEUWSTE PODCAST AFLEVERINGEN...

131 - Wat bepaalt ons eetgedrag? - mijn visie voor vrouwen 40+

May 10, 2024

130 - Highlights PC 76-80

May 03, 2024