097 - Van Zelftwijfel naar Zelfvertrouwen

Sep 15, 2023

Veel vrouwen beginnen aan een diëet omdat ze denken dat ze lekkerder in hun vel zitten als ze slank zijn... Maar dat is echt een enorme broodje Aap gedachte. Het is namelijk precies andersom: je hebt eerst zelfvertrouwen nodig voordat je in beweging kunt komen. Je zult nooit blijvende resultaten kunnen creëren als je niet het vertrouwen hebt in jezelf dat je het kunt. 

En die zelftwijfel is de allergrootste saboteur als het gaat over het bereiken van je doelen. Het zorgt er vaak voor dat je niet eens meer begint. Of het zorgt ervoor dat je van de ene trend naar de andere springt en steeds harder je best gaat doen. Je probeert je eetgedrag te controleren in plaats van het te begrijpen. 

Dat gaat vaak wel goed als je leven lekker loopt en er geen vreemde dingen gebeuren. Maar zodra je leven anders loopt dan gepland raak je in paniek. En heb je maanden van tevoren dikke stress als je op vakantie gaat of een weekendje weg of een dagje uit. Of vind je het al lastig om de weekenden ook gezond te blijven eten.

Het gaat dus niet over wat je doet, het gaat erover dat je jezelf gaat begrijpen. Pas wanneer je komt vanuit begrip voor jezelf ga je ontdekken waarom je eet en wat werkt voor jou. Wanneer je dat begrijpt dan maakt het niet meer uit welke strategie je kiest. Dan werkt het wel. En lukt het om jouw zelftwijfel om te zetten naar zelfvertrouwen. 

In deze podcast leg ik je uit hoe het werkt. 

Veel luisterplezier!

 

 

Wil je ook weer een Relaxte Relatie met Eten?

Een Relaxte Relatie met Eten begint bij de relatie die je hebt met jezelf. En jouw relatie met jezelf staat of valt met de mate waarin jij in staat bent om jouw oerbrein te managen. 

De enige manier om jouw strijd met eten voorgoed te staken is dan ook door te leren hoe je jouw oerbrein kunt managen. En vooral: door jezelf weer op de eerste plaats te gaan zetten in jouw leven: Me First.

In de Eetgeluk Universiteit leer ik je hoe je dit doet. Door middel van de door mij ontwikkelde Eetgeluk Methode™ leer ik je in vier stappen alle vaardigheden die nodig zijn om weer een Relaxte Relatie te creëren met Eten en met Jezelf.

Ik heb hiermee inmiddels duizenden vrouwen geholpen om te transformeren van Eeuwige Diëter naar een Gelukkige Eter. Ik help jou ook graag!

Je ontdekt hoe het werkt in de gratis videocursus die ik voor je heb gemaakt.

HIER VIND JE ALLE INFORMATIE

DE NIEUWSTE PODCAST AFLEVERINGEN...

099 - Van Zelfsabotage naar Zelfleiderschap

Sep 29, 2023

098 - Van Zelfverwaarlozing naar Zelfzorg

Sep 22, 2023

097 - Van Zelftwijfel naar Zelfvertrouwen

Sep 15, 2023