088 - Omgaan met vakantiefoto's

Jul 20, 2023

Als je niet op de foto wilt... Regelmatig krijg ik de vraag hoe je nu het beste kunt omgaan met de angst om of op de foto te gaan of om jezelf terug te zien op een foto. Ik vind dit een hele goede vraag. Zelf ben ik ook jarenlang een ster geweest in niet op de foto gaan. Ik had een prachtige camera en maakte gewoon zelf foto's. Perfecte oplossing. 

Ik vond namelijk dat ik altijd moddervet of juist heel suf en sloom op foto's stond. Totdat ik mijn foto's allemaal ging digitaliseren. Ik heb me werkelijk verbaasd over hoe slank ik eigenlijk altijd was. Terwijl ik echt altijd dacht dat ik echt moddervet was, dat ik echt af moest vallen. Het was een bizarre gewaarwording. 

Het punt met foto's is, dat we altijd uitgaan van het perfecte plaatje. Maar wat ik inmiddels weet is dat het maken van een perfecte foto echt een vak op zich is. Ik heb natuurlijk inmiddels de nodige professionele fotoshoots achter de rug voor mijn boeken en geloof me. Het maken van een mooie foto is een kunst. En daarbij wordt er achteraf behoorlijk wat 'geshopt'...

Maar dat weten we allemaal niet. Dus we denken dat het voor iedereen heel normaal is om gelijk perfect op de foto te staan. En vanuit die mindset, vanuit dat paradigma kijken we vervolgens naar de vakantiefoto’s die je partner of je kinderen hebben gemaakt. Zonder urenlange visagie, zonder uitgekiende belichting, zonder kennis van beeldcompositie en zonder fotoshop. 

Logisch dat je bang bent voor foto's van jezelf. Maar er is ook nog iets anders aan de hand. En dat is de factor oerbrein... In deze podcast ga ik daar dieper op in. 

Veel luisterplezier

 

 

 

Wil je ook weer een Relaxte Relatie met Eten?

Een Relaxte Relatie met Eten begint bij de relatie die je hebt met jezelf. En jouw relatie met jezelf staat of valt met de mate waarin jij in staat bent om jouw oerbrein te managen. 

De enige manier om jouw strijd met eten voorgoed te staken is dan ook door te leren hoe je jouw oerbrein kunt managen. En vooral: door jezelf weer op de eerste plaats te gaan zetten in jouw leven: Me First.

In de Eetgeluk Universiteit leer ik je hoe je dit doet. Door middel van de door mij ontwikkelde Eetgeluk Methode™ leer ik je in vier stappen alle vaardigheden die nodig zijn om weer een Relaxte Relatie te creëren met Eten en met Jezelf.

Ik heb hiermee inmiddels duizenden vrouwen geholpen om te transformeren van Eeuwige Diëter naar een Gelukkige Eter. Ik help jou ook graag!

Je ontdekt hoe het werkt in de gratis videocursus die ik voor je heb gemaakt.

HIER VIND JE ALLE INFORMATIE

DE NIEUWSTE PODCAST AFLEVERINGEN...

099 - Van Zelfsabotage naar Zelfleiderschap

Sep 29, 2023

098 - Van Zelfverwaarlozing naar Zelfzorg

Sep 22, 2023

097 - Van Zelftwijfel naar Zelfvertrouwen

Sep 15, 2023