Highlights podcasts 50 - 55

083 - Highlights podcasts 50 - 55

Jul 20, 2023

Deze week is het weer tijd voor een highlights podcast. Want zoals je inmiddels weet ben ik een groot fan van herhaling. Herhaling is de weg naar meesterschap. Je wordt goed in dat wat je vaak doet. Kijk maar naar topsporters die eindeloos trainen op vaak één piepklein dingetje. Daarom is het weer de hoogste tijd voor een highlight editie van de podcast.

En ik beloof je, zelfs al heb je alles al een keertje gehoord, je bent nu een andere persoon dan de persoon die je was toen je het voor de eerste keer hoorde. En dat betekent dat je nu waarschijnlijk hele andere dingen hoort en dus ook heel andere inzichten gaat krijgen.

In deze editie gaan we het hebben over ontsuikeren. En dan heb ik het niet over stoppen met de letterlijke suikers en suikervrij gaan eten, maar over ontsuikeren op alle gebieden van je leven. Over het ontsuikeren van je brein en de rest van je leven. Ik ga je uitleggen wat de relatie is tussen je eetgedrag en een teveel aan spullen in je leven.

En we gaan het hebben over gezond eten op budget en daarbij kijken we vooral naar het managen van je brein hieromtrent. Ik vertel je wat mij geholpen heeft om gezond te blijven eten en hoe ik mijn brein iedere dag trainde voor overvloed in de periode dat ik in mijn schuldsaneringstraject zat.

Tot slot gaan we het hebben over een van de allergrootste Eetgeluk Valkuilen en dat is af willen vallen omdat je denkt dat je dan lekkerder in je vel zit. Want dat is de garantie voor frustratie en wanhoop en terugvallen in je oude gedrag. Er is ook een andere weg…

Veel luisterplezier

 

 

Wil jij ook gaan eten op de VROUWELIJKE manier?


Doe dan mee aan...

De Vrouwelijke Weg!


Mijn gratis mini cursus waarin ik je leer hoe je jezelf weer kunt gaan voeden in lijn met je VROUWELIJKE behoeften en je diepste VROUWELIJKE eetinstincten.

HIER VIND JE ALLE INFORMATIE

DE NIEUWSTE PODCAST AFLEVERINGEN...

141 - Moestuinlessen deel 1

Jul 19, 2024

140 - Jezelf (terug) vinden

Jul 12, 2024

139 - Omgaan met meningen

Jul 05, 2024