083 - Highlights podcasts 50 - 55

Jul 20, 2023

Deze week is het weer tijd voor een highlights podcast. Want zoals je inmiddels weet ben ik een groot fan van herhaling. Herhaling is de weg naar meesterschap. Je wordt goed in dat wat je vaak doet. Kijk maar naar topsporters die eindeloos trainen op vaak één piepklein dingetje. Daarom is het weer de hoogste tijd voor een highlight editie van de podcast.

En ik beloof je, zelfs al heb je alles al een keertje gehoord, je bent nu een andere persoon dan de persoon die je was toen je het voor de eerste keer hoorde. En dat betekent dat je nu waarschijnlijk hele andere dingen hoort en dus ook heel andere inzichten gaat krijgen.

In deze editie gaan we het hebben over ontsuikeren. En dan heb ik het niet over stoppen met de letterlijke suikers en suikervrij gaan eten, maar over ontsuikeren op alle gebieden van je leven. Over het ontsuikeren van je brein en de rest van je leven. Ik ga je uitleggen wat de relatie is tussen je eetgedrag en een teveel aan spullen in je leven.

En we gaan het hebben over gezond eten op budget en daarbij kijken we vooral naar het managen van je brein hieromtrent. Ik vertel je wat mij geholpen heeft om gezond te blijven eten en hoe ik mijn brein iedere dag trainde voor overvloed in de periode dat ik in mijn schuldsaneringstraject zat.

Tot slot gaan we het hebben over een van de allergrootste Eetgeluk Valkuilen en dat is af willen vallen omdat je denkt dat je dan lekkerder in je vel zit. Want dat is de garantie voor frustratie en wanhoop en terugvallen in je oude gedrag. Er is ook een andere weg…

Veel luisterplezier

 

 

Wil je ook weer een Relaxte Relatie met Eten?

Een Relaxte Relatie met Eten begint bij de relatie die je hebt met jezelf. En jouw relatie met jezelf staat of valt met de mate waarin jij in staat bent om jouw oerbrein te managen. 

De enige manier om jouw strijd met eten voorgoed te staken is dan ook door te leren hoe je jouw oerbrein kunt managen. En vooral: door jezelf weer op de eerste plaats te gaan zetten in jouw leven: Me First.

In de Eetgeluk Universiteit leer ik je hoe je dit doet. Door middel van de door mij ontwikkelde Eetgeluk Methode™ leer ik je in vier stappen alle vaardigheden die nodig zijn om weer een Relaxte Relatie te creëren met Eten en met Jezelf.

Ik heb hiermee inmiddels duizenden vrouwen geholpen om te transformeren van Eeuwige Diëter naar een Gelukkige Eter. Ik help jou ook graag!

Je ontdekt hoe het werkt in de gratis videocursus die ik voor je heb gemaakt.

HIER VIND JE ALLE INFORMATIE

DE NIEUWSTE PODCAST AFLEVERINGEN...

099 - Van Zelfsabotage naar Zelfleiderschap

Sep 29, 2023

098 - Van Zelfverwaarlozing naar Zelfzorg

Sep 22, 2023

097 - Van Zelftwijfel naar Zelfvertrouwen

Sep 15, 2023