092 - Highlights Podcast 65-69

Aug 11, 2023

Een van de belangrijkste vaardigheden voor succes... Deze week is het weer tijd voor een klein beetje herhaling. Want zoals je weet hou ik van herhaling. Eerst en vooral omdat je daarin steeds weer iets nieuws ontdekt, maar ook omdat dingen op een dieper niveau binnenkomen als je ze vaker hoort. Herhaling is de weg naar inzichten en meesterschap. Daarom hebben we weer een aantal highlights voor je gebundeld.

Deze keer gaat het over dagelijks drama. Je kent het wel, je wilt van alles, maar je brein stopt je met allerlei plausibele redenen. En voordat je het weet is er weer een week voorbij waarin je niet hebt gedaan wat je eigenlijk wilde doen. Om de doodeenvoudige reden dat je brein je bezighoudt met allerlei zaken die je niet helpen om verder te komen. Het werpt je allerlei problemen voor de voeten waar je vervolgens dagen of weken of soms zelfs wel jaren op loopt te kauwen zonder ooit verder te komen.

Het punt is hier alleen dat je het probleem niet kunt oplossen zolang je erin gevangen zit. Het is dus belangrijk dat je uit het probleem stapt, dat je uit je dagelijkse drama stapt en dat je in plaats van op het verleden gaat focussen op de toekomst, op hoe je wilt dat het wordt. Dat is de manier om uit die tredmolen van dagelijks gedoe te stappen en echt vooruit te komen.

Ook gaan we hebben over een van de belangrijkste vaardigheden voor succes en dat is zelfdiscipline. Maar over zelfdiscipline bestaan veel misverstanden. Dus ik ga je uitleggen wat het wel is en vooral ook wat het niet is. En ik help je om te begrijpen waarom je op bepaalde gebieden enorm veel zelfdiscipline hebt en waarom het op andere gebieden gewoon niet lukt om te doen wat je wilt doen of om de resultaten te bereiken die je wilt bereiken.

En tot slot bespreek ik de gedachte met je die heel effectief allerlei dingen in je leven afremt of zelfs helemaal stopt, namelijk: ‘Ik ben er nog niet klaar voor…’

Veel luisterplezier

 

 

Wil je ook weer een Relaxte Relatie met Eten?

Een Relaxte Relatie met Eten begint bij de relatie die je hebt met jezelf. En jouw relatie met jezelf staat of valt met de mate waarin jij in staat bent om jouw oerbrein te managen. 

De enige manier om jouw strijd met eten voorgoed te staken is dan ook door te leren hoe je jouw oerbrein kunt managen. En vooral: door jezelf weer op de eerste plaats te gaan zetten in jouw leven: Me First.

In de Eetgeluk Universiteit leer ik je hoe je dit doet. Door middel van de door mij ontwikkelde Eetgeluk Methode™ leer ik je in vier stappen alle vaardigheden die nodig zijn om weer een Relaxte Relatie te creëren met Eten en met Jezelf.

Ik heb hiermee inmiddels duizenden vrouwen geholpen om te transformeren van Eeuwige Diëter naar een Gelukkige Eter. Ik help jou ook graag!

Je ontdekt hoe het werkt in de gratis videocursus die ik voor je heb gemaakt.

HIER VIND JE ALLE INFORMATIE

DE NIEUWSTE PODCAST AFLEVERINGEN...

099 - Van Zelfsabotage naar Zelfleiderschap

Sep 29, 2023

098 - Van Zelfverwaarlozing naar Zelfzorg

Sep 22, 2023

097 - Van Zelftwijfel naar Zelfvertrouwen

Sep 15, 2023