136 - Highlights uit Podcast 80-85

Jun 14, 2024

Deze week is het weer tijd voor herhaling en verdieping. Want als je me wat langer volgt, dan weet je dat ik daar een groot fan van ben. Juist in de herhaling en in de vertraging gaan de kwartjes vallen is mijn ervaring.

Dat merk ik persoonlijk, bijvoorbeeld als ik een boek voor de tweede keer lees, maar ik hoor het ook steeds weer terug van de studenten in de Eetgeluk Universiteit. Herhaling is echt het sleutelwoord voor blijvende verandering.

En eigenlijk is dat ook wel logisch. We krijgen iedere dag zoveel informatie over ons heen dat ons brein daar vaak maar een paar dingen van opneemt. En wat je ook niet moet vergeten is dat je zelf ook verandert en dat je daardoor ook dingen op een andere manier opneemt als je ze voor een tweede of derde keer hoort.

Deze week hebben we de beste inspiratie voor je gebundeld over problemen en waarom ik van mening ben dat ze niet bestaan. Ik leg je uit waardoor problemen ontstaan (en hoe je ze heel snel kunt oplossen). Ook ga ik het met je hebben over het stellen van doelen voor jezelf, maar dan op een liefdevolle manier, en we gaan het hebben over plezier eten. Oftewel je plezier, je levensvreugde halen uit eten. En eten gebruiken om het gezellig te maken. 

Veel luisterplezier!

 

Wil jij ook gaan eten op de VROUWELIJKE manier?


Doe dan mee aan...

De Vrouwelijke Weg!


Mijn gratis mini cursus waarin ik je leer hoe je jezelf weer kunt gaan voeden in lijn met je VROUWELIJKE behoeften en je diepste VROUWELIJKE eetinstincten.

HIER VIND JE ALLE INFORMATIE

DE NIEUWSTE PODCAST AFLEVERINGEN...

141 - Moestuinlessen deel 1

Jul 19, 2024

140 - Jezelf (terug) vinden

Jul 12, 2024

139 - Omgaan met meningen

Jul 05, 2024