091 - Het verhaal van Erika

Aug 04, 2023

Van weinig energie naar blijheid, daadkracht en enthousiasme... Dat is het verhaal van Erika. Ze is vanaf dag één lid van de Eetgeluk Universiteit. Erika was een echte zoetekauw en had daardoor weinig energie. Ze zag er altijd als een berg tegenop om de dag te beginnen. Omdat ze ergens diep van binnen het vermoeden had dat het weleens kon komen door de enorme hoeveelheden suiker die ze iedere dag wegwerkte nam ze een besluit: ze ging suikervrij. 

Ze deed mee aan de (destijds) allerlaatste Sugarchallenge en het resultaat was bizar! Na die 30 dagen wilde ze meer... Ze wilde nooit meer terugvallen in haar oude gewoontes en daarom werd ze lid van de Eetgeluk Universiteit.

Vanaf dat moment is ze echt een verschil in haar 'zijn' gaan herkennen. Met behulp van de Eetgeluk Methode lukte het haar om suikervrij te blijven. En dat heeft haar geen windeieren gelegd. Niet alleen had ze meer energie, maar ook haar blijheid, enthousiasme en daadkracht namen toe. Ze ging dingen uitproberen en de kilo's vlogen eraf (en bleven eraf!). 

Iedere nieuwe Masterclass geeft haar nog steeds iedere maand inzichten en tools om weer verder te kunnen. In deze podcast vertelt ze wat het haar allemaal heeft gebracht en wat het haar nog steeds, ook na 4,5 jaar iedere dag opnieuw oplevert. Geniet van het verhaal van Erika!

Veel luisterplezier

 

 

Wil je ook weer een Relaxte Relatie met Eten?

Een Relaxte Relatie met Eten begint bij de relatie die je hebt met jezelf. En jouw relatie met jezelf staat of valt met de mate waarin jij in staat bent om jouw oerbrein te managen. 

De enige manier om jouw strijd met eten voorgoed te staken is dan ook door te leren hoe je jouw oerbrein kunt managen. En vooral: door jezelf weer op de eerste plaats te gaan zetten in jouw leven: Me First.

In de Eetgeluk Universiteit leer ik je hoe je dit doet. Door middel van de door mij ontwikkelde Eetgeluk Methode™ leer ik je in vier stappen alle vaardigheden die nodig zijn om weer een Relaxte Relatie te creëren met Eten en met Jezelf.

Ik heb hiermee inmiddels duizenden vrouwen geholpen om te transformeren van Eeuwige Diëter naar een Gelukkige Eter. Ik help jou ook graag!

Je ontdekt hoe het werkt in de gratis videocursus die ik voor je heb gemaakt.

HIER VIND JE ALLE INFORMATIE

DE NIEUWSTE PODCAST AFLEVERINGEN...

099 - Van Zelfsabotage naar Zelfleiderschap

Sep 29, 2023

098 - Van Zelfverwaarlozing naar Zelfzorg

Sep 22, 2023

097 - Van Zelftwijfel naar Zelfvertrouwen

Sep 15, 2023