Het verhaal van Erika

091 - Het verhaal van Erika

Aug 04, 2023

Van weinig energie naar blijheid, daadkracht en enthousiasme... Dat is het verhaal van Erika. Ze is vanaf dag één lid van de Eetgeluk Universiteit. Erika was een echte zoetekauw en had daardoor weinig energie. Ze zag er altijd als een berg tegenop om de dag te beginnen. Omdat ze ergens diep van binnen het vermoeden had dat het weleens kon komen door de enorme hoeveelheden suiker die ze iedere dag wegwerkte nam ze een besluit: ze ging suikervrij. 

Ze deed mee aan de (destijds) allerlaatste Sugarchallenge en het resultaat was bizar! Na die 30 dagen wilde ze meer... Ze wilde nooit meer terugvallen in haar oude gewoontes en daarom werd ze lid van de Eetgeluk Universiteit.

Vanaf dat moment is ze echt een verschil in haar 'zijn' gaan herkennen. Met behulp van de Eetgeluk Methode lukte het haar om suikervrij te blijven. En dat heeft haar geen windeieren gelegd. Niet alleen had ze meer energie, maar ook haar blijheid, enthousiasme en daadkracht namen toe. Ze ging dingen uitproberen en de kilo's vlogen eraf (en bleven eraf!). 

Iedere nieuwe Masterclass geeft haar nog steeds iedere maand inzichten en tools om weer verder te kunnen. In deze podcast vertelt ze wat het haar allemaal heeft gebracht en wat het haar nog steeds, ook na 4,5 jaar iedere dag opnieuw oplevert. Geniet van het verhaal van Erika!

Veel luisterplezier

 

 

Wil jij ook gaan eten op de VROUWELIJKE manier?


Doe dan mee aan...

De Vrouwelijke Weg!


Mijn gratis training waarin ik je leer hoe je jezelf weer kunt gaan voeden in lijn met je VROUWELIJKE behoeften en je diepste VROUWELIJKE eetinstincten.

HIER VIND JE ALLE INFORMATIE

DE NIEUWSTE PODCAST AFLEVERINGEN...

136 - Highlights uit Podcast 80-85

Jun 14, 2024

135 - Proefles uit de Eetgeluk Universiteit

Jun 07, 2024

134 - Menopauze en suiker

May 31, 2024