096 - De vier emoties voor eetgeluk (mini podcastcursus)

Sep 08, 2023

Wanneer je wilt leren om jouw oerbrein te managen, zijn er vier basis emoties die belangrijk zijn... Iedere emotie is nodig in het proces. De vier stappen van de Eetgeluk Methode helpen je om deze basisemoties te ontwikkelen en versterken. Iedere stap helpt je om één van deze vier emoties te creëren. Samen vormen deze vier emoties vervolgens het fundament voor jouw transformatie van Eeuwige Diëter naar een Gelukkige Eter.

De komende weken ga ik deze basisemoties voor Eetgeluk stuk voor stuk met je bespreken in een podcast minicursus. In deze podcast geef ik je een inleiding. Vervolgens bespreek ik de komende weken iedere week een emotie met je. En ik bespreek de tegenhanger van deze emotie (dat is de emotie die je op dit moment waarschijnlijk ervaart. Die er keer op keer voor zorgt dat je nu jezelf saboteert en je doelen niet bereikt). 

Aan het eind van deze serie begrijp je welke vier emoties je nu nog tegenhouden om een Relaxte Relatie te creëren met Eten. En hoe de Eetgeluk Methode je helpt om deze te transformeren naar de vier emoties die je nodig hebt om voorgoed te stoppen met vechten met eten en met jezelf.

Veel luisterplezier!
 

 

Wil je ook weer een Relaxte Relatie met Eten?

Een Relaxte Relatie met Eten begint bij de relatie die je hebt met jezelf. En jouw relatie met jezelf staat of valt met de mate waarin jij in staat bent om jouw oerbrein te managen. 

De enige manier om jouw strijd met eten voorgoed te staken is dan ook door te leren hoe je jouw oerbrein kunt managen. En vooral: door jezelf weer op de eerste plaats te gaan zetten in jouw leven: Me First.

In de Eetgeluk Universiteit leer ik je hoe je dit doet. Door middel van de door mij ontwikkelde Eetgeluk Methode™ leer ik je in vier stappen alle vaardigheden die nodig zijn om weer een Relaxte Relatie te creëren met Eten en met Jezelf.

Ik heb hiermee inmiddels duizenden vrouwen geholpen om te transformeren van Eeuwige Diëter naar een Gelukkige Eter. Ik help jou ook graag!

Je ontdekt hoe het werkt in de gratis videocursus die ik voor je heb gemaakt.

HIER VIND JE ALLE INFORMATIE

DE NIEUWSTE PODCAST AFLEVERINGEN...

099 - Van Zelfsabotage naar Zelfleiderschap

Sep 29, 2023

098 - Van Zelfverwaarlozing naar Zelfzorg

Sep 22, 2023

097 - Van Zelftwijfel naar Zelfvertrouwen

Sep 15, 2023