106 - Best of the best - deel 1

Nov 17, 2023

Mijn podcastmaker is in de statistieken gedoken van de Eetgeluk Podcast en toen hij dat deed kreeg hij een idee. Er zijn namelijk een paar podcasts die er met kop en schouders uitsteken volgens hem als het gaat over de luistercijfers...

Hoe zou het zijn om deze best of the best podcasts te gaan bundelen? Zodat je in een paar afleveringen alles kunt horen uit de best beluisterde afleveringen? Dus dat hebben we gedaan.

We hebben de goldnuggets uit de best beluisterde afleveringen voor je gebundeld in deze Best of the Best serie. In dit eerste deel ga ik het met je hebben over dieetdenken, eetgedachten en het dieetbrein.

Veel luisterplezier!

 

 

 

Wil je ook weer een Relaxte Relatie met Eten?

Een Relaxte Relatie met Eten begint bij de relatie die je hebt met jezelf. En jouw relatie met jezelf staat of valt met de mate waarin jij in staat bent om jouw oerbrein te managen. 

De enige manier om jouw strijd met eten voorgoed te staken is dan ook door te leren hoe je jouw oerbrein kunt managen. En vooral: door jezelf weer op de eerste plaats te gaan zetten in jouw leven: Me First.

In de Eetgeluk Universiteit leer ik je hoe je dit doet. Door middel van de door mij ontwikkelde Eetgeluk Methode™ leer ik je in vier stappen alle vaardigheden die nodig zijn om weer een Relaxte Relatie te creëren met Eten en met Jezelf.

Ik heb hiermee inmiddels duizenden vrouwen geholpen om te transformeren van Eeuwige Diëter naar een Gelukkige Eter. Ik help jou ook graag!

Je ontdekt hoe het werkt in de gratis videocursus die ik voor je heb gemaakt.

HIER VIND JE ALLE INFORMATIE

DE NIEUWSTE PODCAST AFLEVERINGEN...

109 - Eetbalans

Dec 08, 2023

108 - Eten en de feestdagen

Dec 01, 2023

107 - Best of the best - deel 2

Nov 24, 2023