093 - Als je baalt van jezelf

Aug 18, 2023

Je hebt weer niet gedaan wat je jezelf had voorgenomen... Misschien ken je het wel. Je begint vol goede moed aan iets nieuws. Je geeft je op voor een programma, je wordt lid van de sportschool, je besluit dat je iets nieuws gaat leren en vervolgens kom je er na een paar maanden achter dat je nog helemaal niets hebt gedaan. 

Je hebt nog nooit ingelogd of je bent misschien in het begin twee of drie keer naar de sportschool geweest, maar daarna is de sporttas niet meer uit de hoek gekomen. Of je hebt niet zo vaak geoefend in je nieuwe ding dan je had gewild. En je baalt. Je baalt van jezelf. Je baalt dat je weer opnieuw jezelf 'hebt laten verleiden' en een boel 'geld hebt verspild'. 

Want dat is waarschijnlijk wat je brein je zal zeggen. Maar eigenlijk is er iets anders aan de hand. Er is een aantal redenen dat ervoor zorgt dat zoveel dingen waar je echt met goede moed aan bent begonnen, mislukken. In deze podcast bespreek ik ze met je. Zodat je vanaf nu wél afmaakt waar je aan begint!

 Veel luisterplezier

 

 

Wil je ook weer een Relaxte Relatie met Eten?

Een Relaxte Relatie met Eten begint bij de relatie die je hebt met jezelf. En jouw relatie met jezelf staat of valt met de mate waarin jij in staat bent om jouw oerbrein te managen. 

De enige manier om jouw strijd met eten voorgoed te staken is dan ook door te leren hoe je jouw oerbrein kunt managen. En vooral: door jezelf weer op de eerste plaats te gaan zetten in jouw leven: Me First.

In de Eetgeluk Universiteit leer ik je hoe je dit doet. Door middel van de door mij ontwikkelde Eetgeluk Methode™ leer ik je in vier stappen alle vaardigheden die nodig zijn om weer een Relaxte Relatie te creëren met Eten en met Jezelf.

Ik heb hiermee inmiddels duizenden vrouwen geholpen om te transformeren van Eeuwige Diëter naar een Gelukkige Eter. Ik help jou ook graag!

Je ontdekt hoe het werkt in de gratis videocursus die ik voor je heb gemaakt.

HIER VIND JE ALLE INFORMATIE

DE NIEUWSTE PODCAST AFLEVERINGEN...

099 - Van Zelfsabotage naar Zelfleiderschap

Sep 29, 2023

098 - Van Zelfverwaarlozing naar Zelfzorg

Sep 22, 2023

097 - Van Zelftwijfel naar Zelfvertrouwen

Sep 15, 2023