Podcast 80 Transformatie

Aflevering 80: Transformatie

Soms zijn er van die periodes in je leven dat alles op zijn kop lijkt te staan. Soms ook is het leven juist heel rustig, maar gebeurt er in jou van alles. Dat is wat er bij mij momenteel aan de hand is. Na onze emigratie vorig jaar is er in mij van alles in beweging. En dat uit zich in veranderingen op allerlei gebied. Waarvan de Eetgeluk Universiteit misschien wel de grootste is op dit moment.

Ik heb namelijk besloten om de totale ledensite (met honderden video's, recepten, manuals, e-boeken en andere informatie) te gaan verhuizen naar een nieuw systeem. En dat is nodig. Want met ons huidige systeem lopen we vast als we nog verder groeien.

En verhuizen, dat doe je natuurlijk niet zomaar. Daar heb ik dus echt wel even over nagedacht. Maar na een aantal behoorlijke technische crisissen vorig jaar was het klaar en hebben we de knoop doorgehakt.

Bijkomend voordeel van een verhuizing (van iedere verhuizing) is natuurlijk dat je alles weer eens lekker kunt opruimen. Dat je voor alle dingen die je inpakt kijkt of je ze ook echt mee wil nemen. Dat heb ik dus de komende maanden ook gedaan voor de Eetgeluk Universiteit. Geloof me, het was het moeilijkste wat ik ooit heb gedaan.

Ik heb meer dan vijftig (!) Masterclasses geëvalueerd en bij iedere Masterclass gekeken of ie bijdraagt aan het behalen van resultaten. Ik heb Masterclasses samengevoegd die min of meer dezelfde boodschap hadden. En ik heb Masterclasses 'gerecycled' op basis van nieuwe inzichten en informatie. Maar ik heb ook afscheid genomen van Masterclasses waarvan ik vond dat ze niet voldoende bijdroegen aan het behalen van resultaten.

Kortom, ik heb de hele Eetgeluk Methode geoptimaliseerd en verfijnd. En in deze podcast vertel ik je alles over het transformatieproces en over de nieuwe Eetgeluk Methode. Ik deel iedere stap met je en ik bespreek alle processen met je die ik heb ontwikkeld binnen de Eetgeluk Universiteit. Je krijgt dus een complete blauwdruk van me van alles dat je kunt verwachten als je lid wordt van de Uni.

In deze podcast

  • Een kijkje achter de schermen van de verhuizing van de ledensite
  • Realistisch plannen en de Eetgeluk Planner
  • Stoppen met Dieetdenken
  • Stoppen met Overeten
  • Het managen van je Oerbrein
  • Kiezen voor Me First
2023 Voorkant breinhacks 800x800
Eetgeluk breinhacks 800x800

5 BREINHACKS

Voor meer controle over je eetgedrag ...

Vind jij het ook zo lastig om al dat lekkers te weerstaan? Heb jij last van 'bodemdrift' en moet die zak bij jou ook altijd LEEG? Ben jij zo'n gevalletje van 'altijd honger'? Ben je constant in gevecht met het vreetmonster in je hoofd?

Check dan deze praktische Eetgeluk Breinhacks. Stuk voor stuk afkomstig uit de Eetgeluk Universiteit. Daarin ga je zien waarom je blijft eten. En hoe je dat heel eenvoudig kunt oplossen door je brein op de juiste manier te managen!