Podcast 78 Highlights PC 42-46

Aflevering 78: Highlights PC 42-46

Zoals je inmiddels weet ben ik een groot fan van herhaling. Ik ben ervan overtuigd dat herhaling de weg is naar meesterschap. Je wordt goed in dat wat je vaak doet. Kijk maar naar topsporters die eindeloos trainen op vaak één piepklein dingetje. Daarom is het weer de hoogste tijd voor een highlight editie van de podcast.

Omdat ik durf te wedden dat je de meeste dingen die je gaat horen in deze podcast al lang weer vergeten bent. Maar juist door dingen vaker te horen gaat je brein denken dat ze misschien wel belangrijk zijn en zal het ze actief in je geheugen gaan opslaan. En dat is exact wat ik wil.

Ik wil dat jouw huidige automatische gedachten die je niet meer dienen overschreven gaan worden door nieuwe, uitdagende gedachten die je iedere dag opnieuw gaan helpen om de beste versie van jezelf te creëren. Daar komt ook bij dat je nu een andere persoon bent dan bijvoorbeeld een jaar geleden. En dat de informatie nu dus weer heel anders bij je binnen zal komen dan een jaar geleden. Waardoor het maar zo kan dat je nu dingen hoort die je destijds niet zijn opgevallen.

Dus: ga er weer lekker voor zitten, hier is deel 7 van de Best of de Eetgeluk Podcast!

En in deze highlights editie gaan we het hebben over de reden waarom dingen niet lukken. Op verkeerd focussen en hoe je los kunt komen uit de 'het lukt niet' spiraal. We gaan het hebben over de reden waarom je dingen doet en of dit een goede reden is. Maar ook over hoe deze reden ervoor kan zorgen dat je wel of juist geen resultaat behaalt. En we gaan het hebben over Me First en waarom jezelf op nummer één zetten zo ontzettend belangrijk is.

Veel plezier met deze highlights!

In deze podcast

  • Hoe zou je leven eruit zien als je zou gaan leven vanuit Me First?
  • Waarom wil je de dingen die je wilt en wil je ze wel echt?
  • Onbewuste motivatie
  • Wat zelfliefde werkelijk is
2023 Voorkant breinhacks 800x800
Eetgeluk breinhacks 800x800

5 BREINHACKS

Voor meer controle over je eetgedrag ...

Vind jij het ook zo lastig om al dat lekkers te weerstaan? Heb jij last van 'bodemdrift' en moet die zak bij jou ook altijd LEEG? Ben jij zo'n gevalletje van 'altijd honger'? Ben je constant in gevecht met het vreetmonster in je hoofd?

Check dan deze praktische Eetgeluk Breinhacks. Stuk voor stuk afkomstig uit de Eetgeluk Universiteit. Daarin ga je zien waarom je blijft eten. En hoe je dat heel eenvoudig kunt oplossen door je brein op de juiste manier te managen!