Podcast 77 het verhaal van Roos

Aflevering 77: Het verhaal van Roos

In deze podcast hoor je het verhaal van Roos. Voor haar was de Eetgeluk Universiteit (achteraf) de eerste stap naar een totale reis van persoonlijke transformatie. Ze is begonnen omdat ze meer Me First in haar leven wilde en dat is gelukt!  

Na een scheiding, verhuizing, nieuwe partner, weer verhuizen en als moeder van vier volwassen kinderen (en inmiddels twee kleinkinderen) kreeg ze weer meer tijd en ruimte voor zichzelf. Ze worstelde al jaren met haar gewicht, wilde 15 kilo afvallen en heeft zoals zoveel van ons, menig sportschool en diëtist bezocht. Alles natuurlijk zonder blijvend resultaat...

Toen kwam ze mij tegen op Instagram in de vorm van een post over het oerbrein en eetgeluk. Ze heeft wat gegoogeld, luisterde naar de podcast en dacht: 'Me First', dat is wat ik wil voor mezelf in het nieuwe jaar! En dus is ze lid geworden van de Eetgeluk Universiteit.

Vervolgens heeft ze zich er helemaal in ondergedompeld. En ze heeft stapje voor stapje zichzelf weer op de eerste plaats gezet in haar leven. Ze is gestopt met het oordelen en veroordelen van zichzelf. Maar ook met het oordelen over en veroordelen van anderen. Ze heeft andere keuzes gemaakt als het gaat over haar eetgedrag en ook op haar werk heeft ze knopen doorgehakt.

Stapje voor stapje viel ze af. Ze is veel meer content met haar lichaam en ze is haar toekomstige zelf geworden. Roos is on fire!

Veel plezier met haar verhaal!

In deze podcast

  • Het belang van kleine stapjes
  • Kiezen voor jezelf en hoe je daarmee kunt beginnen
  • Stoppen met oordelen
2023 Voorkant breinhacks 800x800
Eetgeluk breinhacks 800x800

5 BREINHACKS

Voor meer controle over je eetgedrag ...

Vind jij het ook zo lastig om al dat lekkers te weerstaan? Heb jij last van 'bodemdrift' en moet die zak bij jou ook altijd LEEG? Ben jij zo'n gevalletje van 'altijd honger'? Ben je constant in gevecht met het vreetmonster in je hoofd?

Check dan deze praktische Eetgeluk Breinhacks. Stuk voor stuk afkomstig uit de Eetgeluk Universiteit. Daarin ga je zien waarom je blijft eten. En hoe je dat heel eenvoudig kunt oplossen door je brein op de juiste manier te managen!