Podcast 73 Highlights PC 36-41. djpg

Aflevering 73: Highlights PC 36-41

Zoals je inmiddels weet ben ik een groot fan van herhaling. Ik ben ervan overtuigd dat herhaling de weg is naar meesterschap. Je wordt goed in dat wat je vaak doet. Kijk maar naar topsporters die eindeloos trainen op vaak één piepklein dingetje. Daarom is het weer de hoogste tijd voor een highlight editie van de podcast.

Omdat ik durf te wedden dat je de meeste dingen die je gaat horen in deze podcast al lang weer vergeten bent. Maar juist door dingen vaker te horen gaat je brein denken dat ze misschien wel belangrijk zijn en zal het ze actief in je geheugen gaan opslaan. En dat is exact wat ik wil.

Ik wil dat jouw huidige automatische gedachten die je niet meer dienen overschreven gaan worden door nieuwe, uitdagende gedachten die je iedere dag opnieuw gaan helpen om de beste versie van jezelf te creëren. Dus: ga er weer lekker voor zitten, hier is deel 6 van de Best of de Eetgeluk Podcast!

En in deze highlights editie gaan we het hebben over integriteit. En het feit dat we integriteit altijd verkeerd hebben benaderd. Het heeft namelijk niets te maken met zeggen wat je doet en doen wat je zegt. Integriteit gaat over iets heel anders... Verder gaan we het hebben over interne verdeeldheid en hoe dat ervoor zorgt dat je constant jezelf saboteert.

En we gaan het hebben over hoe je jouw Eetgeluk Avontuur zo leuk mogelijk kunt maken. Want goed voor jezelf zorgen hoeft helemaal geen strafkamp te zijn. Juist niet!

Veel plezier met deze highlights!

In deze podcast

  • Waarom we vaak onze gevoelens negeren
  • Het gevolg van interne verdeeldheid
  • Waarom integriteit het geneesmiddel is voor jouw ongeluk
  • Hoe je van zorgen voor jezelf weer een feestje kunt maken
2023 Voorkant breinhacks 800x800
Eetgeluk breinhacks 800x800

5 BREINHACKS

Voor meer controle over je eetgedrag ...

Vind jij het ook zo lastig om al dat lekkers te weerstaan? Heb jij last van 'bodemdrift' en moet die zak bij jou ook altijd LEEG? Ben jij zo'n gevalletje van 'altijd honger'? Ben je constant in gevecht met het vreetmonster in je hoofd?

Check dan deze praktische Eetgeluk Breinhacks. Stuk voor stuk afkomstig uit de Eetgeluk Universiteit. Daarin ga je zien waarom je blijft eten. En hoe je dat heel eenvoudig kunt oplossen door je brein op de juiste manier te managen!