Podcast 072 Het verhaal van Jolanda

Podcast 72 Het verhaal van Jolanda

Aflevering 72: Het verhaal van Jolanda

In deze podcast hoor je het verhaal van Jolanda. En als er iemand is die alle diëten heeft uitgeprobeerd die er bestaan, dan is zij het wel. Moegestreden van al dat 'dieetgedoe' besloot ze om het over een andere boeg te gooien. 

En zag ze op een bepaald moment een verhaal van mij voorbij komen op Facebook (ik weet exact hoe ik op het juiste moment op de juiste plek moet zijn ha, ha). Het verhaal dat ze zag op Facebook triggerde haar. Vooral ook omdat ze op dat moment was begonnen met een traject bij een psycholoog. En toen ook haar psycholoog begon over het oerbrein kwam alles bij elkaar.

Ze besloot om al haar twijfel aan de kant te schuiven en de sprong te wagen. Ze werd lid van de Eetgeluk Universiteit en heeft daar tot op de dag van vandaag absoluut geen spijt van. Dit is haar verhaal!

In deze podcast

  • Hoe ontzettend belangrijk Me First is
  • Waarom liever zijn voor jezelf de basis is voor gezonde eetgewoonten
  • Jezelf mooi vinden heeft echt helemaal niets te maken met de maat die je draagt
2023 Voorkant breinhacks 800x800
Eetgeluk breinhacks 800x800

5 BREINHACKS

Voor meer controle over je eetgedrag ...

Vind jij het ook zo lastig om al dat lekkers te weerstaan? Heb jij last van 'bodemdrift' en moet die zak bij jou ook altijd LEEG? Ben jij zo'n gevalletje van 'altijd honger'? Ben je constant in gevecht met het vreetmonster in je hoofd?

Check dan deze praktische Eetgeluk Breinhacks. Stuk voor stuk afkomstig uit de Eetgeluk Universiteit. Daarin ga je zien waarom je blijft eten. En hoe je dat heel eenvoudig kunt oplossen door je brein op de juiste manier te managen!