Podcast 67 Het verhaal van Linda

Aflevering 67: Het verhaal van Linda

Deze week hoor je het verhaal van leefstijlcoach Linda. Ze is lid geworden van de Eetgeluk Universiteit omdat ze iets miste in de opleidingen die ze op dat moment aan het volgen was.

Dit puzzelstukje, namelijk dat het niet alleen gaat om eten, maar dat het gaat om het complete plaatje, dat heeft ze gevonden in de Uni

Sinds ze lid is van de Eetgeluk Universiteit valt alles op zijn plek. Eten draait niet langer meer om afvallen, maar om zichzelf voeden. En: ze is niet langer meer gefocust op haar buikje. In plaats daarvan kiest ze er iedere dag heel bewust voor om goed te zorgen voor zichzelf.

Ook de vaardigheid van het flexibel plannen (een van de basisvaardigheden die je gaat leren in de Uni) heeft ze volledig omarmd. Net als veel vrouwen had ze daar enorm veel weerstand tegen, maar inmiddels plukt ze iedere dag de vruchten van het structureel inplannen van alle dingen die belangrijk zijn. Daardoor heeft ze rust in haar eetgedrag gekregen, maar ook rust in haar werk en thuis. Ook de behoefte om te snaaien is veel minder.

Ze heeft veel meer rust en berusting en als ze iets niet kan veranderen is tegenwoordig haar mantra: 'Het is wat het is'

Veel plezier met het verhaal van Linda!

In deze podcast

  • De kracht van plannen
  • 500 dagen meditatie
  • Het is wat het is...
Eetgeluk breinhacks 800x800

5 BREINHACKS

Voor meer controle over je eetgedrag ...

Vind jij het ook zo lastig om al dat lekkers te weerstaan? Heb jij last van 'bodemdrift' en moet die zak bij jou ook altijd LEEG? Ben jij zo'n gevalletje van 'altijd honger'? Ben je constant in gevecht met het vreetmonster in je hoofd?

Check dan deze praktische Eetgeluk Breinhacks. Stuk voor stuk afkomstig uit de Eetgeluk Universiteit. Daarin ga je zien waarom je blijft eten. En hoe je dat heel eenvoudig kunt oplossen door je brein op de juiste manier te managen!