Podcast 62 Het verhaal van Anja

Aflevering 62: Het verhaal van Anja

In de podcast van deze week vieren we het enorme succes van Anja. Anja is sinds 2014 volledig afgekeurd om te werken omdat ze maar liefst vier chronische aandoeningen heeft. Ze was altijd moe en had heel weinig energie beschikbaar voor de dingen die ze zo graag wilde doen.

Vorig jaar januari is ze begonnen met de Stop met Snaaien Challenge en zeker in het begin vond ze het een crime... Maar dat veranderde al snel toen ze in de gaten kreeg dat ze daardoor echt minder ging snaaien.

En zich dientengevolge veel beter voelde.

Daarom heeft ze besloten om na afloop van de challenge lid te worden van de Eetgeluk Universiteit en dat heeft haar geen windeieren gelegd! Haar diabetes is weg. De chronische diarree is weg. Ze heeft vele malen meer energie en ook haar angsten worden iedere dag minder. En ze is inmiddels 15 kilo afgevallen zonder een centje pijn.

Er is nog veel meer gebeurd. Teveel om hier allemaal te vertellen. Dus luister vooral naar haar verhaal in de podcast van deze week!

Eetgeluk breinhacks 800x800

5 BREINHACKS

Voor een relaxte relatie met eten ...

Vind jij het ook zo lastig om al dat lekkers te weerstaan? Heb jij last van 'bodemdrift' en moet die zak bij jou ook altijd LEEG? Ben jij zo'n gevalletje van 'altijd honger'? Ben je constant in gevecht met het vreetmonster in je hoofd?

Check dan deze praktische Eetgeluk Breinhacks. Stuk voor stuk afkomstig uit de Eetgeluk Universiteit. Daarin ga je zien waarom je blijft eten. En hoe je dat heel eenvoudig kunt oplossen door je brein op de juiste manier te managen!