Podcast 62 Het verhaal van Anja

Aflevering 62: Het verhaal van Anja

In de podcast van deze week vieren we het enorme succes van Anja. Anja is sinds 2014 volledig afgekeurd om te werken omdat ze maar liefst vier chronische aandoeningen heeft. Ze was altijd moe en had heel weinig energie beschikbaar voor de dingen die ze zo graag wilde doen.

Vorig jaar januari is ze begonnen met de Stop met Snaaien Challenge en zeker in het begin vond ze het een crime... Maar dat veranderde al snel toen ze in de gaten kreeg dat ze daardoor echt minder ging snaaien.

En zich dientengevolge veel beter voelde.

Daarom heeft ze besloten om na afloop van de challenge lid te worden van de Eetgeluk Universiteit en dat heeft haar geen windeieren gelegd! Haar diabetes is weg. De chronische diarree is weg. Ze heeft vele malen meer energie en ook haar angsten worden iedere dag minder. En ze is inmiddels 15 kilo afgevallen zonder een centje pijn.

Er is nog veel meer gebeurd. Teveel om hier allemaal te vertellen. Dus luister vooral naar haar verhaal in de podcast van deze week!

2023 Voorkant breinhacks 800x800
Eetgeluk breinhacks 800x800

5 BREINHACKS

Voor meer controle over je eetgedrag ...

Vind jij het ook zo lastig om al dat lekkers te weerstaan? Heb jij last van 'bodemdrift' en moet die zak bij jou ook altijd LEEG? Ben jij zo'n gevalletje van 'altijd honger'? Ben je constant in gevecht met het vreetmonster in je hoofd?

Check dan deze praktische Eetgeluk Breinhacks. Stuk voor stuk afkomstig uit de Eetgeluk Universiteit. Daarin ga je zien waarom je blijft eten. En hoe je dat heel eenvoudig kunt oplossen door je brein op de juiste manier te managen!

 • laetitia wurfbain schreef:

  Lieve Anja

  Ik ga ook door naar het tweede jaar en jou verhaal daar luister ik naar op het goede moment.
  Ik ben ook na heeeel veeel alleende (sorry weet niet hoe je dit schrijft) op het pad van Carola gekomen
  Deze week mijn computer geen Black out mijn gegevens voor mijn nieuw project… weg. Auto ongeluk…auto stuk. En toen ging het sneeuwe…. wat hier geen feest is…. en toen kreeg ik die mail van mijn zus vol kritiek over mijn bedrijf die ik will opzetten…. ze vind het maar niets dat ik maar eerst aan me zelf moet werken…..
  Eerst zou ik compleet van de kaart zijn nu… het is maar een mens een auto een computer
  Ik plan ik schrijf en ga door met mijn jaar motto
  No Master wat.

  Dankje well Anja en Carola dat julie er zijn
  Ik ben zo dankbaar dit is waar ik voor opsta all komt het leven er tussen
  Heeeeel veeeel LIEFS
  Laetitia

  • Precies! Luister eerst en vooral naar jezelf. En weet: je zus bedoelt het goed, ze is gewoon bezorgd, meer niet. En: ze spiegelt aan jou alle overtuigingen die nog leven in jou waarom het niet zou kunnen. Dus gebruik alles wat ze zegt, onderzoek in jezelf waar het nog resoneert in jou en geef je brein alle argumenten die het nodig heeft om zich daar geen zorgen meer over te maken