Podcast 60 Highlights PC 26-30

Aflevering 60: Highlights uit PC 26-30

Zoals je inmiddels weet ben ik een groot fan van herhaling. Ik ben ervan overtuigd dat herhaling de weg is naar meesterschap. Je wordt goed in dat wat je vaak doet. Kijk maar naar topsporters die eindeloos trainen op vaak één piepklein dingetje. Daarom is het weer de hoogste tijd voor een highlight editie van de podcast.

Omdat ik durf te wedden dat je de meeste dingen die je gaat horen in deze podcast al lang weer vergeten bent. Maar juist door dingen vaker te horen gaat je brein denken dat ze misschien wel belangrijk zijn en zal het ze actief in je geheugen gaan opslaan. En dat is exact wat ik wil.

Ik wil dat jouw huidige automatische gedachten die je niet meer dienen overschreven gaan worden door nieuwe, uitdagende gedachten die je iedere dag opnieuw gaan helpen om de beste versie van jezelf te creëren. Dus: ga er weer lekker voor zitten, hier is deel 4 van de Best of de Eetgeluk Podcast!

En in deze highlights editie gaan we het hebben over waarom Me First zo ontzettend belangrijk is. Juist voor vrouwen en juist nu. Ik leg je uit wat Me First nu precies is en waarom het niet egoistisch is om jezelf op de eerste plaats te zetten. Je gaat ontdekken hoe je op de juiste manier grenzen kunt stellen voor jezelf en waarom het stellen van grenzen juist belangrijk is in het verbeteren van je relaties. Te beginnen natuurlijk met de relatie die je hebt met jezelf.

Ik deel de twee manieren met je waarop je kunt afvallen (een vervelende manier - de manier die je waarschijnlijk wel kent) en een fijne manier waarmee je blijvende resultaten gaat behalen. En tot slot gaan we het hebben over body shaming. Wat is het en wat is het effect ervan op je eigenwaarde.

 

In deze podcast

  • Waarom Me First niet egoïstisch is
  • Hoe kun je gezonde grenzen stellen voor jezelf
  • Waarom gezonde grenzen helpen bij het verbeteren van relaties
  • De twee manieren waarop je kunt afvallen
  • Wat is Body Shaming en doe jij het ook?
Eetgeluk breinhacks 800x800

5 BREINHACKS

Voor een relaxte relatie met eten ...

Vind jij het ook zo lastig om al dat lekkers te weerstaan? Heb jij last van 'bodemdrift' en moet die zak bij jou ook altijd LEEG? Ben jij zo'n gevalletje van 'altijd honger'? Ben je constant in gevecht met het vreetmonster in je hoofd?

Check dan deze praktische Eetgeluk Breinhacks. Stuk voor stuk afkomstig uit de Eetgeluk Universiteit. Daarin ga je zien waarom je blijft eten. En hoe je dat heel eenvoudig kunt oplossen door je brein op de juiste manier te managen!