Podcast 059 Het verhaal van Muriël

Podcast 59 Het verhaal van Muriel

Aflevering 59: Het verhaal van Muriël

Muriël heeft even nagedacht over haar lidmaatschap aan de Eetgeluk Universiteit. Ze was sceptisch en dacht dat het geldklopperij was. Uiteindelijk heeft ze toch de sprong gewaagd en inmiddels is ze een groot fan van het programma.

Ze zegt: 'De Eetgeluk Universiteit heeft me inzichten gegeven waar ik al heel lang naar op zoek was. En dat in begrijpelijke, vaak komische en down to earth taal. Ik weet nu dat ik zelf verantwoordelijk ben voor wat ik doe en hoe ik me voel. En dat het niet de omstandigheden zijn die dat bepalen. Hoe meer ik oefen aan de Uni, des te makkelijker het is om mezelf te coachen op dit stuk.

Mijn eetgedrag is daardoor heel erg veranderd. Met name de suikerdetox heeft mijn ogen echt geopend. Ik voel me zoveel beter als ik minder suiker eet. En ik mis het dan ook helemaal niet. Het geeft mij rust in mijn lijf en in mijn hoofd. En ik ben er zonder moeite nog wat kilo mee afgevallen.

Ik geniet veel meer van het leven en vind het nu helemaal OK om kleine stapjes te zetten. Daardoor heb ik iedere dag wel een succesje. Af en toe een omweg vind ik ook niet meer erg. Ik ben liever voor mezelf en mijn vertrouwen in mezelf groeit iedere dag een beetje meer.

Ik ben op weg naar de beste versie van mezelf en ik kan niet wachten op wat ik allemaal nog meer over mezelf ga leren in de Uni!

In deze podcast

  • Wat je kunt leren van de Efteling
  • Het gaat om de reis
  • Jezelf omarmen
  • Het belang van kleine stapjes
Eetgeluk breinhacks 800x800

5 BREINHACKS

Voor een relaxte relatie met eten ...

Vind jij het ook zo lastig om al dat lekkers te weerstaan? Heb jij last van 'bodemdrift' en moet die zak bij jou ook altijd LEEG? Ben jij zo'n gevalletje van 'altijd honger'? Ben je constant in gevecht met het vreetmonster in je hoofd?

Check dan deze praktische Eetgeluk Breinhacks. Stuk voor stuk afkomstig uit de Eetgeluk Universiteit. Daarin ga je zien waarom je blijft eten. En hoe je dat heel eenvoudig kunt oplossen door je brein op de juiste manier te managen!