Podcast 57 Houden van je lichaam

Aflevering 57: Houden van je lichaam

Boven de veertig ontkomen we natuurlijk niet aan de natuur en dat is dat ons vrouwenlichaam verandert. De vruchtbare jaren zijn voorbij dus alles wat daarvoor nodig is daar kunnen we afscheid van nemen. Dat heeft voordelen (nooit meer ongesteld, jay!), maar natuurlijk ook nadelen. Want door alle hormonale veranderingen lijkt het soms of je lichaam een compleet eigen agenda heeft. 

Het is normaal dat ons vrouwenlichaam verandert. Maar toch zie ik nog teveel vrouwen die eeuwig jong willen blijven. Zo zonde! Ik zou zou graag zien dat we anti-aging gaan vervangen door healty aging of, nog beter, door sexy aging...

Maar om die stap te kunnen maken, de stap naar sexy aging, is het heel belangrijk dat je gaat houden van het lichaam dat je nu hebt. Ook als het niet perfect is. Een sexy vrouw is namelijk een vrouw die houdt van haar lijf en die zich oprecht lekker voelt in haar lichaam.

In deze podcast heb ik het daarom over houden van je lichaam. Want er zijn nog teveel vrouwen van boven de veertig die leven vanuit een diepe schaamte voor hun prachtige lijf. En wat mij betreft mag dat afgelopen zijn!

De grote vraag is alleen: hoe doe je dat dan, houden van je lichaam? Dat is een vraag die mij veel wordt gesteld. Hoe is het in vredesnaam mogelijk om te houden van een lichaam dat je veel te dik vindt of dat duidelijk ouder wordt en niet meer zo strak en jong is? In deze podcast deel ik met je hoe ik dat zelf doe. Ik deel met je hoe ik zelf weer blij ben geworden met mijn spiegelbeeld en echt oprecht lekker in mijn vel zit.

Terwijl ik ook echt wel een kilo of tien af zou kunnen vallen volgens het geldende modebeeld. Terwijl ik ook echt wel maat 42 heb en soms maat 44. Terwijl ik ook echt wel een buik heb en een paar vetrollen op onhandige plekken. Terwijl ik ook echt wel zie dat mijn gezicht ouder wordt en dat een lipstick nu toch wel heel handig is om de boel wat meer cachet te geven. En ik zonder bril geen fluit meer zie.

Ik deel mijn succestips met je die je gaan helpen om ook weer tegen je spiegelbeeld te kunnen zeggen: 'Wat ben ik toch een lekker wijf!'.

In deze podcast

  • Van anti-aging naar sexy aging
  • De nummer één factor die jouw relatie met je lichaam bepaalt
  • Hoe je weer verliefd kunt worden op je lijf
  • De sleutel naar blijvende resultaten
  • Hoe je iedere dag weer kunt kiezen voor een geweldige relatie met jezelf
Eetgeluk breinhacks 800x800

5 BREINHACKS

Voor een relaxte relatie met eten ...

Vind jij het ook zo lastig om al dat lekkers te weerstaan? Heb jij last van 'bodemdrift' en moet die zak bij jou ook altijd LEEG? Ben jij zo'n gevalletje van 'altijd honger'? Ben je constant in gevecht met het vreetmonster in je hoofd?

Check dan deze praktische Eetgeluk Breinhacks. Stuk voor stuk afkomstig uit de Eetgeluk Universiteit. Daarin ga je zien waarom je blijft eten. En hoe je dat heel eenvoudig kunt oplossen door je brein op de juiste manier te managen!