Podcast 54 Highlights PC 21-25

Aflevering 54 Highlights uit PC 21-25

Herhaling is de weg naar meesterschap. Je wordt goed in dat wat je vaak doet. Daarom is het weer de hoogste tijd voor een highlight editie van de podcast.

Omdat ik durf te wedden dat je de meeste dingen die je gaat horen in deze podcast al lang weer vergeten bent. Maar juist door dingen vaker te horen gaat je brein denken dat ze misschien wel belangrijk zijn en zal het ze actief in je geheugen gaan opslaan.

En dat is exact wat ik wil.

Ik wil dat jouw huidige automatische gedachten die je niet meer dienen overschreven gaan worden door nieuwe, uitdagende gedachten die je iedere dag opnieuw gaan helpen om de beste versie van jezelf te creëren. Dus: ga er weer lekker voor zitten, hier is deel 4 van de Highlight edities van de Eetgeluk Podcast!

En in deze Highlight editie gaan we het hebben over jouw relatie met geld en hoe deze vaak een op een overeenkomt met jouw relatie met eten. Hoe je jouw schaarste mindset kunt ombuigen naar een overvloed mindset en waarom proberen de garantie is voor mislukken. En nog veel meer!

In deze podcast

  • Wat is jouw relatie met geld
  • De sleutel tot jouw miljoenen
  • Van schaarste mindset naar overvloed mindset
  • De nummer één taak van je oerbrein
  • De eerste stap om te stoppen met overeten

DE EETGELUK UNIVERSITEIT

Transformeer in één jaar van Eeuwige Diëter naar Gelukkige Eter

Het is mijn missie dat alle vrouwen in Nederland zichzelf weer op de eerste plaats gaan zetten. Het wordt namelijk de hoogste tijd dat we onze energie niet langer besteden aan vechten met onszelf in de vorm van zinloze dieten of aan 'werken aan onszelf'. Maar aan het creeren van de beste versie van onszelf. Gewoon omdat we het waard zijn! In de Eetgeluk Universiteit leer ik je in drie stappen hoe je jouw oerbrein kunt managen en jezelf weer op nummer één kunt zetten in jouw leven!