Podcast 54 Highlights PC 21-25

Aflevering 54 Highlights uit PC 21-25

Herhaling is de weg naar meesterschap. Je wordt goed in dat wat je vaak doet. Daarom is het weer de hoogste tijd voor een highlight editie van de podcast.

Omdat ik durf te wedden dat je de meeste dingen die je gaat horen in deze podcast al lang weer vergeten bent. Maar juist door dingen vaker te horen gaat je brein denken dat ze misschien wel belangrijk zijn en zal het ze actief in je geheugen gaan opslaan.

En dat is exact wat ik wil.

Ik wil dat jouw huidige automatische gedachten die je niet meer dienen overschreven gaan worden door nieuwe, uitdagende gedachten die je iedere dag opnieuw gaan helpen om de beste versie van jezelf te creëren. Dus: ga er weer lekker voor zitten, hier is deel 4 van de Highlight edities van de Eetgeluk Podcast!

En in deze Highlight editie gaan we het hebben over jouw relatie met geld en hoe deze vaak een op een overeenkomt met jouw relatie met eten. Hoe je jouw schaarste mindset kunt ombuigen naar een overvloed mindset en waarom proberen de garantie is voor mislukken. En nog veel meer!

In deze podcast

  • Wat is jouw relatie met geld
  • De sleutel tot jouw miljoenen
  • Van schaarste mindset naar overvloed mindset
  • De nummer één taak van je oerbrein
  • De eerste stap om te stoppen met overeten
Eetgeluk breinhacks 800x800

5 BREINHACKS

Voor meer controle over je eetgedrag ...

Vind jij het ook zo lastig om al dat lekkers te weerstaan? Heb jij last van 'bodemdrift' en moet die zak bij jou ook altijd LEEG? Ben jij zo'n gevalletje van 'altijd honger'? Ben je constant in gevecht met het vreetmonster in je hoofd?

Check dan deze praktische Eetgeluk Breinhacks. Stuk voor stuk afkomstig uit de Eetgeluk Universiteit. Daarin ga je zien waarom je blijft eten. En hoe je dat heel eenvoudig kunt oplossen door je brein op de juiste manier te managen!