Podcast 53 Het verhaal van Ellen

Aflevering 53: Het verhaal van Ellen

Ellen is inmiddels ruim een jaar lid van de Eetgeluk Universiteit. Ze is diabeet. Of beter gezegd: was diabeet. Ze is lid geworden omdat ze haar bloedsuikerspiegel wilde stabiliseren. Zodat ze zou kunnen stoppen met medicatie. 

Dit doel was vrij snel bereikt. Maar daarna begon het echte werk voor haar. En ook voor haar bleek Me First uiteindelijk de sleutel. Ze ging anders met zichzelf communiceren en maakte ook steeds meer tijd voor zichzelf als mantelzorger. En ze werd zich steeds meer bewust van hoe het is gesteld met de liefde van zichzelf voor zichzelf.

In deze podcast hoor je haar verhaal en ga je ontdekken welke vraag zij zichzelf iedere dag opnieuw stelt en hoe deze vraag haar leven heeft veranderd.

In deze podcast

  • Hoe je snaai inkopen kunt verminderen of voorkomen
  • De kracht van keuzes maken
  • Hoe Me First je leven kan veranderen
  • Wat de belangrijkste lessen zijn die Ellen heeft geleerd

DE EETGELUK UNIVERSITEIT

Transformeer in één jaar van Eeuwige Diëter naar Gelukkige Eter

Het is mijn missie dat alle vrouwen in Nederland zichzelf weer op de eerste plaats gaan zetten. Het wordt namelijk de hoogste tijd dat we onze energie niet langer besteden aan vechten met onszelf in de vorm van zinloze dieten of aan 'werken aan onszelf'. Maar aan het creeren van de beste versie van onszelf. Gewoon omdat we het waard zijn! In de Eetgeluk Universiteit leer ik je in drie stappen hoe je jouw oerbrein kunt managen en jezelf weer op nummer één kunt zetten in jouw leven!