Podcast 53 Het verhaal van Ellen

Aflevering 53: Het verhaal van Ellen

Ellen is inmiddels ruim een jaar lid van de Eetgeluk Universiteit. Ze is diabeet. Of beter gezegd: was diabeet. Ze is lid geworden omdat ze haar bloedsuikerspiegel wilde stabiliseren. Zodat ze zou kunnen stoppen met medicatie. 

Dit doel was vrij snel bereikt. Maar daarna begon het echte werk voor haar. En ook voor haar bleek Me First uiteindelijk de sleutel. Ze ging anders met zichzelf communiceren en maakte ook steeds meer tijd voor zichzelf als mantelzorger. En ze werd zich steeds meer bewust van hoe het is gesteld met de liefde van zichzelf voor zichzelf.

In deze podcast hoor je haar verhaal en ga je ontdekken welke vraag zij zichzelf iedere dag opnieuw stelt en hoe deze vraag haar leven heeft veranderd.

In deze podcast

  • Hoe je snaai inkopen kunt verminderen of voorkomen
  • De kracht van keuzes maken
  • Hoe Me First je leven kan veranderen
  • Wat de belangrijkste lessen zijn die Ellen heeft geleerd
Eetgeluk breinhacks 800x800

5 BREINHACKS

Voor meer controle over je eetgedrag ...

Vind jij het ook zo lastig om al dat lekkers te weerstaan? Heb jij last van 'bodemdrift' en moet die zak bij jou ook altijd LEEG? Ben jij zo'n gevalletje van 'altijd honger'? Ben je constant in gevecht met het vreetmonster in je hoofd?

Check dan deze praktische Eetgeluk Breinhacks. Stuk voor stuk afkomstig uit de Eetgeluk Universiteit. Daarin ga je zien waarom je blijft eten. En hoe je dat heel eenvoudig kunt oplossen door je brein op de juiste manier te managen!