Podcast 50 Eetgeluk Valkuilen

Aflevering 50: Eetgeluk Valkuilen

Een vast onderdeel van de welkomstcall voor nieuwe leden van de Eetgeluk Universiteit dat zijn de Eetgeluk Valkuilen. Dit zijn de dingen die ik nieuwe cursisten keer op keer zie doen en die ervoor zorgen dat je jouw eigen eetgeluk saboteert. 

In deze podcast deel ik er een aantal met je. Zodat je jezelf ervan bewust kunt worden waar je nog dingen doet die contraproductief zijn en ze kunt gaan veranderen. We gaan het hebben over te snel willen, over de juiste waarom, over perfectie en over dingen proberen (en waarom dat er juist vaak voor zorgt dat je jezelf gaat saboteren).

In deze podcast

  • Wat er verkeerd gaat in je huidige eetgedrag
  • Waarom je steeds opnieuw aan een dieet begint
  • Wat de enige juiste waarom is en waarom 🙂
  • Waarom perfectie de dood in de pot is
  • Waarom dingen proberen juist zorgt voor zelfsabotage

DE EETGELUK UNIVERSITEIT

Transformeer in één jaar van Eeuwige Diëter naar Gelukkige Eter

Het is mijn missie dat alle vrouwen in Nederland zichzelf weer op de eerste plaats gaan zetten. Het wordt namelijk de hoogste tijd dat we onze energie niet langer besteden aan vechten met onszelf in de vorm van zinloze dieten of aan 'werken aan onszelf'. Maar aan het creeren van de beste versie van onszelf. Gewoon omdat we het waard zijn! In de Eetgeluk Universiteit leer ik je in drie stappen hoe je jouw oerbrein kunt managen en jezelf weer op nummer één kunt zetten in jouw leven!