Podcast 50 Eetgeluk Valkuilen

Aflevering 50: Eetgeluk Valkuilen

Een vast onderdeel van de welkomstcall voor nieuwe leden van de Eetgeluk Universiteit dat zijn de Eetgeluk Valkuilen. Dit zijn de dingen die ik nieuwe cursisten keer op keer zie doen en die ervoor zorgen dat je jouw eigen eetgeluk saboteert. 

In deze podcast deel ik er een aantal met je. Zodat je jezelf ervan bewust kunt worden waar je nog dingen doet die contraproductief zijn en ze kunt gaan veranderen. We gaan het hebben over te snel willen, over de juiste waarom, over perfectie en over dingen proberen (en waarom dat er juist vaak voor zorgt dat je jezelf gaat saboteren).

In deze podcast

  • Wat er verkeerd gaat in je huidige eetgedrag
  • Waarom je steeds opnieuw aan een dieet begint
  • Wat de enige juiste waarom is en waarom 🙂
  • Waarom perfectie de dood in de pot is
  • Waarom dingen proberen juist zorgt voor zelfsabotage
Eetgeluk breinhacks 800x800

5 BREINHACKS

Voor meer controle over je eetgedrag ...

Vind jij het ook zo lastig om al dat lekkers te weerstaan? Heb jij last van 'bodemdrift' en moet die zak bij jou ook altijd LEEG? Ben jij zo'n gevalletje van 'altijd honger'? Ben je constant in gevecht met het vreetmonster in je hoofd?

Check dan deze praktische Eetgeluk Breinhacks. Stuk voor stuk afkomstig uit de Eetgeluk Universiteit. Daarin ga je zien waarom je blijft eten. En hoe je dat heel eenvoudig kunt oplossen door je brein op de juiste manier te managen!