Podcast 49 Highlights uit de podcast

Aflevering 49: Higlights PC 15-20

Herhaling is de weg naar meesterschap. Je wordt goed in dat wat je vaak doet. Daarom is het weer de hoogste tijd voor een highlight editie van de podcast.

Omdat ik durf te wedden dat je de meeste dingen die je gaat horen in deze podcast al lang weer vergeten bent. Maar juist door dingen vaker te horen gaat je brein denken dat ze misschien wel belangrijk zijn en zal het ze actief in je geheugen gaan opslaan. En dat is exact wat ik wil.

Ik wil dat jouw huidige automatische gedachten die je niet meer dienen overschreven gaan worden door nieuwe, uitdagende gedachten die je iedere dag opnieuw gaan helpen om de beste versie van jezelf te creëren. Dus: ga er weer lekker voor zitten, hier is deel 3 van de Best of de Eetgeluk Podcast!

En in deze best of gaan we het hebben over eetgedachten, wat zijn jouw gedachten over eten en hoe kun je ze veranderen. We gaan het hebben over zelfbetrouwbaarheid, oftewel het nakomen van de afspraken met jezelf. En ik ga je het geheim verklappen van duurzame verandering. Plus: je gaat anders denken over de weegschaal en over je gewicht!

In deze podcast

  • Zelfbetrouwbaarheid
  • Afspraken met jezelf nakomen
  • De sleutel tot duurzame en blijvende verandering
  • Je gewicht en de weegschaal

DE EETGELUK UNIVERSITEIT

Transformeer in één jaar van Eeuwige Diëter naar Gelukkige Eter

Het is mijn missie dat alle vrouwen in Nederland zichzelf weer op de eerste plaats gaan zetten. Het wordt namelijk de hoogste tijd dat we onze energie niet langer besteden aan vechten met onszelf in de vorm van zinloze dieten of aan 'werken aan onszelf'. Maar aan het creeren van de beste versie van onszelf. Gewoon omdat we het waard zijn! In de Eetgeluk Universiteit leer ik je in drie stappen hoe je jouw oerbrein kunt managen en jezelf weer op nummer één kunt zetten in jouw leven!