Podcast 49 Highlights uit de podcast

Aflevering 49: Higlights PC 15-20

Herhaling is de weg naar meesterschap. Je wordt goed in dat wat je vaak doet. Daarom is het weer de hoogste tijd voor een highlight editie van de podcast.

Omdat ik durf te wedden dat je de meeste dingen die je gaat horen in deze podcast al lang weer vergeten bent. Maar juist door dingen vaker te horen gaat je brein denken dat ze misschien wel belangrijk zijn en zal het ze actief in je geheugen gaan opslaan. En dat is exact wat ik wil.

Ik wil dat jouw huidige automatische gedachten die je niet meer dienen overschreven gaan worden door nieuwe, uitdagende gedachten die je iedere dag opnieuw gaan helpen om de beste versie van jezelf te creëren. Dus: ga er weer lekker voor zitten, hier is deel 3 van de Best of de Eetgeluk Podcast!

En in deze best of gaan we het hebben over eetgedachten, wat zijn jouw gedachten over eten en hoe kun je ze veranderen. We gaan het hebben over zelfbetrouwbaarheid, oftewel het nakomen van de afspraken met jezelf. En ik ga je het geheim verklappen van duurzame verandering. Plus: je gaat anders denken over de weegschaal en over je gewicht!

In deze podcast

  • Zelfbetrouwbaarheid
  • Afspraken met jezelf nakomen
  • De sleutel tot duurzame en blijvende verandering
  • Je gewicht en de weegschaal
Eetgeluk breinhacks 800x800

5 BREINHACKS

Voor meer controle over je eetgedrag ...

Vind jij het ook zo lastig om al dat lekkers te weerstaan? Heb jij last van 'bodemdrift' en moet die zak bij jou ook altijd LEEG? Ben jij zo'n gevalletje van 'altijd honger'? Ben je constant in gevecht met het vreetmonster in je hoofd?

Check dan deze praktische Eetgeluk Breinhacks. Stuk voor stuk afkomstig uit de Eetgeluk Universiteit. Daarin ga je zien waarom je blijft eten. En hoe je dat heel eenvoudig kunt oplossen door je brein op de juiste manier te managen!