Podcast 48 Het verhaal van Tinek

Aflevering 48: Het verhaal van Tineke

Hoe zou het zijn om lid te zijn van de Eetgeluk Universiteit? Is het echt zo goed en zo leuk als iedereen zegt? Wat kan het je brengen wanneer je leert om je oerbrein te managen?

Aan wie kunnen we het beter vragen dan aan de leden zelf! Daarom heb ik een aantal leden geïnterviewd over de dingen waar zij mee worstelden en hoe de Eetgeluk Universiteit hen daarbij heeft geholpen.

Deze week het verhaal van Tineke...

Tineke is een van de vrouwen die lid is geworden van de Eetgeluk Universiteit omdat ze het de hoogste tijd vond voor meer Me First in haar leven. Ze heeft het nog even uitgesteld, maar kwam al vrij snel tot de conclusie dat ze het gewoon moest gaan doen. Het was nu of nooit... En het heeft haar hele leven veranderd.

Luister naar haar verhaal in deze podcast!

 

In deze podcast

  • Straffen en belonen
  • Vluchtgedrag
  • De kracht van Me First
  • Houden van jezelf
Eetgeluk breinhacks 800x800

5 BREINHACKS

Voor meer controle over je eetgedrag ...

Vind jij het ook zo lastig om al dat lekkers te weerstaan? Heb jij last van 'bodemdrift' en moet die zak bij jou ook altijd LEEG? Ben jij zo'n gevalletje van 'altijd honger'? Ben je constant in gevecht met het vreetmonster in je hoofd?

Check dan deze praktische Eetgeluk Breinhacks. Stuk voor stuk afkomstig uit de Eetgeluk Universiteit. Daarin ga je zien waarom je blijft eten. En hoe je dat heel eenvoudig kunt oplossen door je brein op de juiste manier te managen!