Podcast 48 Het verhaal van Tinek

Aflevering 48: Het verhaal van Tineke

Hoe zou het zijn om lid te zijn van de Eetgeluk Universiteit? Is het echt zo goed en zo leuk als iedereen zegt? Wat kan het je brengen wanneer je leert om je oerbrein te managen?

Aan wie kunnen we het beter vragen dan aan de leden zelf! Daarom heb ik een aantal leden geïnterviewd over de dingen waar zij mee worstelden en hoe de Eetgeluk Universiteit hen daarbij heeft geholpen.

Deze week het verhaal van Tineke...

Tineke is een van de vrouwen die lid is geworden van de Eetgeluk Universiteit omdat ze het de hoogste tijd vond voor meer Me First in haar leven. Ze heeft het nog even uitgesteld, maar kwam al vrij snel tot de conclusie dat ze het gewoon moest gaan doen. Het was nu of nooit... En het heeft haar hele leven veranderd.

Luister naar haar verhaal in deze podcast!

 

In deze podcast

  • Straffen en belonen
  • Vluchtgedrag
  • De kracht van Me First
  • Houden van jezelf

DE EETGELUK UNIVERSITEIT

Transformeer in één jaar van Eeuwige Diëter naar Gelukkige Eter

Het is mijn missie dat alle vrouwen in Nederland zichzelf weer op de eerste plaats gaan zetten. Het wordt namelijk de hoogste tijd dat we onze energie niet langer besteden aan vechten met onszelf in de vorm van zinloze dieten of aan 'werken aan onszelf'. Maar aan het creeren van de beste versie van onszelf. Gewoon omdat we het waard zijn! In de Eetgeluk Universiteit leer ik je in drie stappen hoe je jouw oerbrein kunt managen en jezelf weer op nummer één kunt zetten in jouw leven!