Podcast 47 De Eetgeluk Universiteit

Aflevering 47: De Eetgeluk Universiteit

Jouw kwaliteit van leven hangt af van maar één ding en dat is de mate waarin je iedere dag opnieuw heel bewust kiest voor jezelf. Hoe je dit iedere dag opnieuw kunt doen ga je leren in de Eetgeluk Universiteit.  

In deze podcast ga ik uitgebreid in op wat je gaat bereiken wanneer je besluit om lid te worden van de Uni. Want weten hoe je je jouw brein kunt besturen en hoe je het kunt betrekken bij het realiseren van je plannen is essentieel voor de kwaliteit van jouw leven.

Ik beloof je: het is geen makkelijke weg. Maar het is wel een prachtige weg. Het is het meest boeiende dat je ooit in je leven hebt gedaan. Het is het mooiste geschenk dat je aan jezelf kunt geven. Vergelijk het maar met een bergwandeling. De moeilijkste paadjes leiden vaak naar het mooiste uitzicht.

De Eetgeluk Universiteit is kiezen voor het echte werk. Het is kiezen voor eerlijk zijn naar jezelf. Het is kiezen voor the best there is op het gebied van alle programma’s die er zijn op gebied van voeding en eetgedrag.

Want ik durf inmiddels gerust te zeggen dat de Eetgeluk Universiteit en alles wat je daarin leert ver uitstijgt boven alles wat je kunt vinden op dit gebied. Het is nieuw, het is baanbrekend en het is niet voor iedereen. Daar ben ik ook heel eerlijk in. Maar wanneer je dit wilt gaan doen, dan weet ik dat je een weg gaat vinden om dit voor jezelf te realiseren.

In deze podcast vertel ik je er alles over!

 

In deze podcast

  • Waarom het zo lastig is om trots te zijn op jezelf
  • Waarom bagatelliseren niet handig is
  • De kracht van terugkijken
  • Gaan voor wat je wilt
  • Waarom veel falen zo belangrijk is

DE EETGELUK UNIVERSITEIT

Transformeer in één jaar van Eeuwige Diëter naar Gelukkige Eter

Het is mijn missie dat alle vrouwen in Nederland zichzelf weer op de eerste plaats gaan zetten. Het wordt namelijk de hoogste tijd dat we onze energie niet langer besteden aan vechten met onszelf in de vorm van zinloze dieten of aan 'werken aan onszelf'. Maar aan het creeren van de beste versie van onszelf. Gewoon omdat we het waard zijn! In de Eetgeluk Universiteit leer ik je in drie stappen hoe je jouw oerbrein kunt managen en jezelf weer op nummer één kunt zetten in jouw leven!