Podcast 043 Het verhaal van Caroline

Podcast 43 het verhaal van Caroline

Aflevering 43: Het verhaal van Caroline

Hoe zou het zijn om lid te zijn van de Eetgeluk Universiteit? Is het echt zo goed en zo leuk als iedereen zegt? Wat kan het je brengen wanneer je leert om je oerbrein te managen?

Aan wie kunnen we het beter vragen dan aan de leden zelf! Daarom heb ik een aantal leden geïnterviewd over de dingen waar zij mee worstelden en hoe de Eetgeluk Universiteit hen daarbij heeft geholpen.

Deze week het verhaal van Caroline...

In deze podcast gaan we het hebben over nee-zeggen en erbij willen horen. Want dat is iets waar Caroline enorm mee worstelt, vooral sinds ze een partner heeft. Toen ze alleen woonde was het absoluut geen probleem voor haar om nee te zeggen, maar sinds ze samen is met haar man Boudewijn is dat een heel ander verhaal.

In deze podcast ga je horen hoe ik haar daarin coach.

 

In deze podcast

  • Erbij willen horen
  • De invloed van anderen op je eetgedrag
  • Kiezen voor de makkelijke weg
  • Verantwoordelijkheid nemen voor jezelf
Eetgeluk breinhacks 800x800

5 BREINHACKS

Voor een relaxte relatie met eten ...

Vind jij het ook zo lastig om al dat lekkers te weerstaan? Heb jij last van 'bodemdrift' en moet die zak bij jou ook altijd LEEG? Ben jij zo'n gevalletje van 'altijd honger'? Ben je constant in gevecht met het vreetmonster in je hoofd?

Check dan deze praktische Eetgeluk Breinhacks. Stuk voor stuk afkomstig uit de Eetgeluk Universiteit. Daarin ga je zien waarom je blijft eten. En hoe je dat heel eenvoudig kunt oplossen door je brein op de juiste manier te managen!

  • Sue schreef:

    Bedankt voor deze podcast. Ik heb ervan genoten en het is allemaal zo herkenbaar…..