Podcast 043 Het verhaal van Caroline

Podcast 43 het verhaal van Caroline

Aflevering 43: Het verhaal van Caroline

Hoe zou het zijn om lid te zijn van de Eetgeluk Universiteit? Is het echt zo goed en zo leuk als iedereen zegt? Wat kan het je brengen wanneer je leert om je oerbrein te managen?

Aan wie kunnen we het beter vragen dan aan de leden zelf! Daarom heb ik een aantal leden geïnterviewd over de dingen waar zij mee worstelden en hoe de Eetgeluk Universiteit hen daarbij heeft geholpen.

Deze week het verhaal van Caroline...

In deze podcast gaan we het hebben over nee-zeggen en erbij willen horen. Want dat is iets waar Caroline enorm mee worstelt, vooral sinds ze een partner heeft. Toen ze alleen woonde was het absoluut geen probleem voor haar om nee te zeggen, maar sinds ze samen is met haar man Boudewijn is dat een heel ander verhaal.

In deze podcast ga je horen hoe ik haar daarin coach.

 

In deze podcast

  • Erbij willen horen
  • De invloed van anderen op je eetgedrag
  • Kiezen voor de makkelijke weg
  • Verantwoordelijkheid nemen voor jezelf

De Eetgeluk Universiteit

Stop ook met diëten - Kies voor Me First!

Het is mijn missie dat alle vrouwen in Nederland zichzelf weer op de eerste plaats gaan zetten. Het wordt namelijk de hoogste tijd dat we onze energie niet langer besteden aan vechten met onszelf in de vorm van zinloze dieten of aan 'werken aan onszelf'. Maar aan het creeren van de beste versie van onszelf. Gewoon omdat we het waard zijn! In de Eetgeluk Universiteit leer ik je vandaag nog hoe je jouw oerbrein kunt managen en jezelf weer op nummer één kunt zetten in jouw leven!

  • Sue schreef:

    Bedankt voor deze podcast. Ik heb ervan genoten en het is allemaal zo herkenbaar…..