Podcast 41Het Zelfcreatie Proces

Aflevering 41: Het Zelfcreatie Proces

Speciaal voor de studenten in de Eetgeluk Universiteit heb ik een training ontwikkeld die je gaat helpen om jezelf opnieuw te creëren. In deze podcast bespreek ik heel kort het proces met je. 

Je krijgt van mij een overview van het proces. Omdat ik het belangrijk vind dat je gaat begrijpen dat de manier waarop we tot nu toe geprobeerd hebben om doelen te bereiken niet werkt.

Er is een belangrijk gegeven dat telt als het gaat over creatie en jezelf opnieuw creeren. En dat is dat je niet krijgt wat je wilt, maar dat je aantrekt wie je bent. Dit betekent dus dat alles wat je op dit moment creeert in jouw leven ontstaat vanuit de persoon die je nu bent. Vanuit jouw huidige identiteit.

Als je jouw leven wilt veranderen, heeft het geen zin om jouw leven te veranderen. Als je jouw leven wilt veranderen is er maar één ding dat werkt en dat is het veranderen van jouw identiteit. Dat is het veranderen van de gedachten die je denkt over jezelf en de gevoelens die je daardoor voelt.

Je zult anders moeten gaan denken, voelen en handelen. Hoe dit proces werkt leg ik uit in deze podcast. Wil je het ook op jezelf gaan toepassen, dan ben je van harte welkom in de Eetgeluk Universiteit. Daarin heb ik een speciale training opgenomen waarin ik je stap voor stap begeleid en leer hoe je dit voor ieder doel in je leven kunt toepassen.

In deze podcast

  • Old school vs new school als het gaat over het bereiken van je doelen
  • Wat is jouw huidige identiteit
  • De sleutel tot blijvende verandering
  • De kloof van ongemak
  • Waarom talent alleen niet voldoende is
Eetgeluk breinhacks 800x800

5 BREINHACKS

Voor meer controle over je eetgedrag ...

Vind jij het ook zo lastig om al dat lekkers te weerstaan? Heb jij last van 'bodemdrift' en moet die zak bij jou ook altijd LEEG? Ben jij zo'n gevalletje van 'altijd honger'? Ben je constant in gevecht met het vreetmonster in je hoofd?

Check dan deze praktische Eetgeluk Breinhacks. Stuk voor stuk afkomstig uit de Eetgeluk Universiteit. Daarin ga je zien waarom je blijft eten. En hoe je dat heel eenvoudig kunt oplossen door je brein op de juiste manier te managen!