Podcast 41Het Zelfcreatie Proces

Aflevering 41: Het Zelfcreatie Proces

Speciaal voor de studenten in de Eetgeluk Universiteit heb ik een training ontwikkeld die je gaat helpen om jezelf opnieuw te creëren. In deze podcast bespreek ik heel kort het proces met je. 

Je krijgt van mij een overview van het proces. Omdat ik het belangrijk vind dat je gaat begrijpen dat de manier waarop we tot nu toe geprobeerd hebben om doelen te bereiken niet werkt.

Er is een belangrijk gegeven dat telt als het gaat over creatie en jezelf opnieuw creeren. En dat is dat je niet krijgt wat je wilt, maar dat je aantrekt wie je bent. Dit betekent dus dat alles wat je op dit moment creeert in jouw leven ontstaat vanuit de persoon die je nu bent. Vanuit jouw huidige identiteit.

Als je jouw leven wilt veranderen, heeft het geen zin om jouw leven te veranderen. Als je jouw leven wilt veranderen is er maar één ding dat werkt en dat is het veranderen van jouw identiteit. Dat is het veranderen van de gedachten die je denkt over jezelf en de gevoelens die je daardoor voelt.

Je zult anders moeten gaan denken, voelen en handelen. Hoe dit proces werkt leg ik uit in deze podcast. Wil je het ook op jezelf gaan toepassen, dan ben je van harte welkom in de Eetgeluk Universiteit. Daarin heb ik een speciale training opgenomen waarin ik je stap voor stap begeleid en leer hoe je dit voor ieder doel in je leven kunt toepassen.

In deze podcast

  • Old school vs new school als het gaat over het bereiken van je doelen
  • Wat is jouw huidige identiteit
  • De sleutel tot blijvende verandering
  • De kloof van ongemak
  • Waarom talent alleen niet voldoende is

De Eetgeluk Universiteit

Stop ook met diëten - Kies voor Me First!

Het is mijn missie dat alle vrouwen in Nederland zichzelf weer op de eerste plaats gaan zetten. Het wordt namelijk de hoogste tijd dat we onze energie niet langer besteden aan vechten met onszelf in de vorm van zinloze dieten of aan 'werken aan onszelf'. Maar aan het creeren van de beste versie van onszelf. Gewoon omdat we het waard zijn! In de Eetgeluk Universiteit leer ik je vandaag nog hoe je jouw oerbrein kunt managen en jezelf weer op nummer één kunt zetten in jouw leven!