Podcast 026 Me First

Podcast 26 Me First

Aflevering 26: Me First

Ik weet niet hoe het voor jou is, maar ik ben het grootste deel van mijn leven bezig geweest om het anderen naar de zin te maken. En ik zie dit please gedrag terug bij heel veel vrouwen die lid worden van de Eetgeluk Universiteit.

We willen het gewoon allemaal zo ontzettend graag zo ontzettend goed doen. En daarin vergeten we wat we zelf willen. Vandaar dat ik een belangrijk credo heb ingevoerd in de Uni en dat is Me First. Niet me too, niet me only, maar me first.

Me First is ontzettend belangrijk. Zeker voor ons vrouwen.

En nee… Me First is niet egoïstisch. Sterker nog, het is egoïstisch als je niet leeft vanuit Me First. Wanneer je namelijk niet leeft vanuit Me First zorg je niet goed voor jezelf. En wanneer je niet goed voor jezelf zorgt, kun je uiteindelijk ook niet goed zorgen voor anderen.

Me First is dus wat mij betreft het eerste dat we vanaf nu aan onze dochters en kleindochters moeten gaan leren. Het is namelijk de voorwaarde voor een relaxte relatie met jezelf. En die relaxte relatie met jezelf is de basis voor alle relaties die je aangaat in je leven. Waaronder dus ook jouw relatie met eten.

Wanneer je de kracht gaat ontdekken van Me First, wanneer je jezelf op de eerste plaats durft te zetten. Wanneer je jouw geluk niet meer buiten jezelf zoekt en wanneer je andere mensen niet meer verantwoordelijk maakt voor hoe jij je voelt. Komt er rust en ruimte voor jezelf en voor die ander. Er komt dan ruimte waarin iedereen volledig zichzelf kan zijn.

Kies dus vanaf nu voor Me First. Kies ervoor om te investeren in jezelf. Kies ervoor om goed te zorgen voor jezelf. Kies ervoor om iedere dag opnieuw de beste versie van jezelf te leven. In deze podcast leg ik je uit hoe je dat kunt doen!

In deze podcast

  • Het hoofdcredo van de Eetgeluk Universiteit
  • De voorwaarde voor een Relaxte Relatie met jezelf
  • Waarover gaat Me First precies
  • Afspraken maken met jezelf
  • De belangrijke Me First vraag

De Eetgeluk Universiteit

Stop ook met diëten - Kies voor Me First!

Het is mijn missie dat alle vrouwen in Nederland zichzelf weer op de eerste plaats gaan zetten. Het wordt namelijk de hoogste tijd dat we onze energie niet langer besteden aan vechten met onszelf in de vorm van zinloze dieten of aan 'werken aan onszelf'. Maar aan het creeren van de beste versie van onszelf. Gewoon omdat we het waard zijn! In de Eetgeluk Universiteit leer ik je vandaag nog hoe je jouw oerbrein kunt managen en jezelf weer op nummer één kunt zetten in jouw leven!