Podcast 08 - leef je beste leven def

Aflevering 8: Leef je beste leven

Wanneer je jezelf hebt bevrijd uit de dieethypnose, wanneer je begrijpt hoe je jouw fysieke honger kunt stillen en wanneer je weet hoe je jouw oerbrein kunt 'temmen' en jezelf kunt coachen in lastige situaties. Pas dan zul je stukje bij beetje jezelf kunnen omarmen.

En als je zover bent dat je weer blij bent met jezelf zoals je NU bent, als je weet hoe je een Relaxte Relatie met Eten en met Jezelf kunt creeren. Dan heb je de sleutel naar het creeren van jouw leven in handen.

Want alles wat je leert in de Eetgeluk Universiteit kun je één op één toepassen op alle belangrijke gebieden van je leven. Zoals je financien, je relaties, je persoonlijke ontwikkeling etc. etc. Exact dat is wat we dan ook gaan doen in de laatste stap van het Eetgeluk Model.

Het is werk dat je nog nooit eerder in je leven op deze manier hebt gedaan. Maar dat zo ontzettend belangrijk is. Wanneer je namelijk leert hoe je jouw gedachten kunt waarnemen en hoe je heel bewust andere gedachten kunt denken en er dus voor kunt zorgen dat je je anders voelt, sta je ineens weer zelf achter het stuur van jouw leven. En dat voelt krachtig!

Je kunt dan je focus verleggen van het herhalen van het verleden naar het bewust creëren van een nieuwe toekomst. Je kunt doelen gaan stellen op een heel nieuwe manier, op een manier die je oerbrein ook begrijpt. En je kunt deze doelen stapje voor stapje gaan realiseren, vanuit een totale rust omdat je helemaal OK bent met waar je nu staat.

Het creëren van jouw beste leven heeft dus alles te maken met het volledig zelf nemen van de verantwoordelijkheid voor jouw leven. Met het besef dat jij en alleen jij degene bent die jouw leven kan vormgeven. Niemand anders kan dat voor jou doen.

In deze podcast

  • De factor die bepaalt hoe je je voelt
  • De sleutel om je oerbrein te managen
  • Je mensenbrein
  • Je leven is wat je denkt
  • Waarom wilskracht niet werkt
  • Kiezen voor goed-voelende-gedachten
  • Gedachten waarnemen

De Eetgeluk Universiteit

Stop ook met diëten - Kies voor Me First!

Het is mijn missie dat alle vrouwen in Nederland zichzelf weer op de eerste plaats gaan zetten. Het wordt namelijk de hoogste tijd dat we onze energie niet langer besteden aan vechten met onszelf in de vorm van zinloze dieten of aan 'werken aan onszelf'. Maar aan het creeren van de beste versie van onszelf. Gewoon omdat we het waard zijn! In de Eetgeluk Universiteit leer ik je vandaag nog hoe je jouw oerbrein kunt managen en jezelf weer op nummer één kunt zetten in jouw leven!