Podcast 01 - mijn verhaal

Aflevering 1: Mijn verhaal

Voordat we beginnen met de Eetgeluk Podcast stel ik me graag even aan je voor. 

In deze eerste podcast vertel ik je mijn verhaal. Ik vertel je alles over mijn weg van Eeuwige Dieter naar Gelukkige Eter. Want ook ik heb meer dan 20 jaar gestreden met eten en met mezelf.

Ik deel mijn zoektocht met je, ik vertel je over mijn eet- en dieethobbels en ik vertel je wat je allemaal kunt verwachten in de Eetgeluk Podcast!

In deze podcast

  • Wie is Carola van Bemmelen
  • Het hoe en waarom van De Gelukkige Eter
  • Een Relaxte Relatie met eten gaat niet over wilskracht, het gaat over je oerbrein
  • Wat is de Eetgeluk Universiteit
  • Voor wie is de Eetgeluk Podcast
  • Wat gaat de Eetgeluk Podcast je brengen?

De Eetgeluk Universiteit

Stop ook met diëten - Kies voor Me First!

Het is mijn missie dat alle vrouwen in Nederland zichzelf weer op de eerste plaats gaan zetten. Het wordt namelijk de hoogste tijd dat we onze energie niet langer besteden aan vechten met onszelf in de vorm van zinloze dieten of aan 'werken aan onszelf'. Maar aan het creeren van de beste versie van onszelf. Gewoon omdat we het waard zijn! In de Eetgeluk Universiteit leer ik je vandaag nog hoe je jouw oerbrein kunt managen en jezelf weer op nummer één kunt zetten in jouw leven!