Stop met jojo'en en emotie-eten

Volg het Oerbrein Dieet!

Hét baanbrekende mindsetprogramma waarin je leert eten

volgens de regels van je oerbrein.

1. Stop zelfveroordeling

2. Stop je focus op eten

3. Stop met stoppen

Je bent geen loser. Jouw brein doet precies wat het moet doen.

Laat jouw leven om meer draaien dan om eten alleen.

Ga eindelijk volhouden wat je jezelf hebt voorgenomen.

carola-van-bemmelen_over-carola

Dag mooie vrouw!

Mijn naam is Carola van Bemmelen. Het grootste deel van mijn leven was ik op dieet. Ik begon altijd enthousiast, maar hield het nooit lang vol.

Ik voelde me gefrustreerd, moedeloos en verdrietig. Ik weet zoveel over eten, toch lukte het maar niet om de knop om te zetten.

Inmiddels begrijp ik waarom. Diëten staat haaks op de werking van het oerbrein: de CEO van jouw eetgedrag. Logisch dat je jezelf saboteert.

Wanneer je gaat eten volgens de regels van jouw oerbrein lukt het wél. Duizenden vrouwen heb ik al geleerd hoe het werkt. Ik kan het ook aan jou leren...

 

Vergeet alles wat je dacht te weten over diëten

Leer wat wél werkt!

1. Meld je aan voor gratis Sneak Peaks

2. Begrijp hoe je oerbrein werkt

 3. Krijg rust in jouw relatie met eten

Ontvang praktische tips die je gelijk kunt toepassen op jouw eetgedrag.

Ontdek de blueprint van je oerbrein en snap hoe je de onzichtbare macht in je leven kunt besturen.

Voel je goed over jezelf en stop je energie in de dingen waarmee je bezig wilt zijn.

Val jij ook steeds terug in je oude eetgewoontes en raak je daardoor gefrustreerd?

Het Oerbrein Dieet creëert rust in je leven

Voeding - Epigenetica - Neurowetenschap - Eetpsychologie - Body Positivity

Gezonder leven en beter voor jezelf zorgen hoeft geen strijd meer te zijn. Het enige wat je hoeft te doen is leren eten volgens de regels van je oerbrein. Vergeet alles wat je dacht te weten over diëten. Stop met terugvallen in oude gewoontes en vechten met jezelf. Reset je mindset met het Oerbrein Dieet!

Bijna tienduizend studenten gingen je voor...

Vip Marianne
Vip Marca
Vip Stefanie portret

Marianne de Zwart

Marca Adema

Stefanie Hendriksen

Ik was een eeuwige jojo-er. Heb alles geprobeerd en niets werkte. Ik werd er moedeloos van. Het Oerbrein Dieet heeft mij geholpen om in rustiger vaarwater te komen. Ik weet nu wat ik moet doen en het jojo-en is gestopt. Ik heb hier echt geen tel spijt van gehad!

Ik had vroeger boulimia en ging van vreetbui naar vreetbui. Mijn hele leven draaide om eten. Op gewicht blijven was dan ook een groot probleem. Het Oerbrein Dieet heeft me geholpen mijn negatieve zelfbeeld te doorbreken. Daardoor maak ik nu andere keuzes en ben ik gelukkiger.

Ik heb al 20 jaar fibromyalgie. Plannen maken durfde ik niet want ik wist nooit of mijn lichaam dat aan zou kunnen. Brainpower Revolution heeft me een andere manier van eten en omgaan met mezelf geleerd. Mijn droom was om gezond te zijn en die droom leef ik nu!

Stop met vechten tegen je oerbrein, leer hoe je het vóór je kunt laten werken

95% van alle diëten mislukt

Het is zo enorm frustrerend wanneer je weet wat je moet doen en het lukt maar niet.

Hierdoor krijg je een hekel aan jezelf en voel je je machteloos. Alsof er iets aan de macht is in jouw leven waar je geen invloed op hebt. En dat klopt.

Dat ‘iets’ is je oerbrein. Dat bepaalt 99% van al jouw eetgedrag. Als je leert hoe je oerbrein werkt en hoe je kunt gaan eten volgens de regels van je oerbrein. Daarmee heb je de sleutel naar blijvende verandering in handen. In het Oerbrein Dieet leer je hoe je jouw oerbrein vóór je kunt laten werken. Zodat je jezelf niet langer meer saboteert en jouw doelen gaat bereiken.

Zodra je weet wat de regels van je oerbrein zijn, stopt het gevecht met jezelf. Je krijgt rust in je relatie met eten en je wordt weer trots op jezelf. 

de_gelukkige_eter-in_de_media-2-zw
de_gelukkige_eter-in_de_media-zw